REKLAMI GEÇ

25 MİLYONLUK PROTOKOL

25 MİLYONLUK PROTOKOL

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yatırım protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, yapılacak yatırımların toplam maliyeti ise 25 milyon liranın üzerinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 14:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale Belediyesi arasında yatırım protokolü imzalandı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve daire başkanları katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediyesi ile imzalanan protokolün Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, “Türkiye’ye örnek olacak bir protokole imza attık. Bir yıl önce Denizli’nin büyükşehir olması ile birlikte, yapılamaz, umutsuz gibi görünen birçok hususu gerçekleştirdik. Şimdi de, çalışmaların hızlanması amacıyla Pamukkale Belediyesi ile güç birliği yapıyoruz” dedi.

“DİĞER BELEDİYELERLE DE İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ”
Pamukkale Belediyesi ile imzaladıkları protokol gibi diğer ilçe belediyeleriyle de işbirliğine gitmeye hazır olduklarını belirten Zolan, “Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, elini taşın altına koymaktan çekinmedi. Eğer diğer ilçe belediyelerinden de teklif gelirse aynı şartlarda protokol imzalamaya hazırız” diye konuştu.

PROTOKOL NELERİ KAPSIYOR?
İmzalanan yatırım protokolünün içeriği hakkında da bilgi veren Zolan, şunları söyledi:
“Protokol içerisinde öncelikle Hacıkaplanlar Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsayı Pamukkale Belediyesi’ne devredeceğiz. Pamukkale Belediyesi, arsa üzerine katlı otopark binasının inşaatını gerçekleştirecek. Otopark inşaatı tamamlandığı ise hem büyükşehir belediyesine hem de Pamukkale Belediyesi’ne katkı sağlayacak. Aynı şekilde eski Yetiştirme Yurdu’nun bulunduğu arazinin altına otopark yapılması için Pamukkale Belediyesi’ne devredeceğiz. Bunun yanı sıra protokol çerçevesinde, Pamukkale Belediyesi, Antalya, Ankara ve Muğla karayolu üzerinde 4 adet üst geçidin yapımını üstlenecek ve büyükşehir belediyesine ait ana arterlerin bağlantı yollarının bakım ve iyileştirme çalışmalarını da Pamukkale Belediyesi üstlenecek.”

25-30 MİLYON LİRALIK YATIRIM
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırları içerisinde yaşayan halkın yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile güç birliği anlaşması yaptıklarını vurgulayarak, protokol çerçevesinde yapılacak yatırımların toplam maliyetinin 25-30 milyon lira olduğunu açıkladı.

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 12 Mart 2015, 18:21

gösteriş ve showdan uzak mütevazi olan iki başkanda güzel işlere imza atıyorlar,denizlinin menfaatleri için çalışıyorlar takdir etmek lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu