REKLAMI GEÇ

Kale’de evin bahçesine savrulan otomobilin sürücüsü öldü

Kale’de evin bahçesine savrulan otomobilin sürücüsü öldü

Kale’nin Muğla karayolu üzerindeki Köprübaşı Mahallesinde meydana gelen kazada 58 yaşındaki Akif Zıraplı yaşamını yitirdi. Kaza, perşembe gecesi saat 23.00’te meydana geldi ama bu sabah saat 05.00 sıralarında fark edildi. Zıraplı’nın cenazesi direksiyon başında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2024 Cuma, 11:42

Denizli-Muğla karayolu üzerindeki Köprübaşı Mahallesinde meydana gelen trafik kazası trajik şekilde can aldı. Kaza, gece saat 23.00 sıralarına meydana geldi. 58 yaşındaki Akif Zıraplı, Gazeller mevkisindeki döner kavşakta, idaresindeki 20 AEG 104 plakalı otomobilin kontrolünü kaybetti.

Savrulan otomobil yol kenarındaki evin bahçesine daldı. Devrildi ve elektrik direğine çarptı, ardından da istinat duvarı ile ev arasında kaldı.

Sürücü Zıraplı araç içerisinde sıkıştı. Fakat evin sahipleri yaşlı olduğundan gürültüyü duymadı. Evin sahibi, sabah 05.00 sıralarında uyandığında otomobili gördü ve jandarmayı aradı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, güvenlik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sırasında aracın altında kaldığı anlaşılan 58 yaşındaki sürücü Akif Zıraplı’nın öldüğü tespit edildi.

Cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı