REKLAMI GEÇ

Cihan ile halkın aşure tadında buluşması

Cihan ile halkın aşure tadında buluşması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, Denizli Devlet Hastanesi önünde aşure dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2013 Cumartesi, 11:10

Hasta yakınları ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımını AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cihan yaptı. Cihan’a, belediyecilik anlamında istek ve beklentilerini aktaran vatandaşlar, hayırlı olsun temennisinde bulunurken, yaklaşık 2 bin kişiye aşure ikram edildi.

ozgecmis-anons

Cihan, Muharrem ayı ve aşurenin önemine işaret ederek, birlik beraberlik mesajı verdi. Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini aktaran Cihan, yerel seçimlerin önemli olduğunu, kalkınmanın yerelden genele doğru olduğunu, kalkınmışlık düzeyinin de ülke geneline yansıdığını ifade etti.

cihan-bulut-ic

CİHAN BULUT’U ZİYARET ETTİ
Cihan, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’u makamında ziyaret etti. Emniyet ve belediyenin yerel idarecilikte ortak paydaş olduğuna işaret eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, belediye ve emniyet işbirliğiyle Denizli’de birçok faaliyete imza atılabileceğini, bunun için ortak çalışmaların önemli olduğunu ifade etti.

twitter-anons

facebook-anons

Müdür Bulut ise, şehrin kalkınmasında en etkili kurumlar arasında belediyenin olduğunu, kentin daha huzurlu ve yaşanabilir kılınması için birçok kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşu ile ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.



 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu