REKLAMI GEÇ

Cankurtaran’a özel proje

Cankurtaran’a özel proje

Ak Parti Denizli Büyükşehir aday adayı Sezer Cihan, Cankurtaran için özel proje geliştirdiklerini, şehir stresinden uzaklaşmak isteyen Denizlililer için bölgenin dinlence merkezi olacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Kasım 2013 Pazartesi, 12:12

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Sezer Cihan hafta sonunda da boş durmadı. Sıkışık bir programı olmasına rağmen kentin dört bir yanında vatandaşlara ulaşan Cihan, Aktepe, 29 Ekim Bulvarı, Fatih Mahallesi, Cankurtaran, Karaman ve Kiremitçi mahallelerinde halkla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Cihan özellikle Cankurtaran için müjdeli haberler verdi.

denizli-sezer-cihan-ic

Denizli’nin dinlence alanlarına ihtiyacı olduğunu hatırlatan Sezer Cihan, bunun için Cankurtaran’ın çok iyi bir bölge olduğuna işaret etti. Burada gerçekleştirecekleri projelerle kent stresinden bunalan vatandaşların nefes alacağı alanlar oluşturacaklarını kaydeden Cihan, “Cankurtaran da cazibe merkezlerinden biri haline gelecek. Bu bölge kentin sahil yolu üzerinde bulunan çok özel bir coğrafyaya sahip güzel bir bölge. Bu bölgede gerçekleştirilecek projelerle, insanların aileleri ile birlikte dinlenecekleri hoş vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturulacak” dedi.

Şehirlerin isimlerini öne çıkaran nitelikli bölgeler olduğunu hatırlatan Cihan, “Eskişehir’de Odun Pazarı, Safranbolu Evleri gibi unsurlar bu illeri ayağa kaldırır ve dış dünyaya tanıtır. Bizim ilçelerimizde de ön plana çıkarabileceğimiz çok önemli değerlerimiz mevcut. Bunları iyi değerlendirip yapacak olduğumuz projelerle Denizli’yi Türkiye’nin ve dünyanın konuştuğu bir il haline getireceğiz” diye konuştu.
denizli-sezer-cihan-ic-1

Cankurtaran ve Denizli’nin diğer mahallelerinin kalkınmasına yönelik projelerini de anlatan Cihan,   21 Avrupa ülkesiyle proje çalışmaları yaptığını,  neler yapılabileceğini çok iyi bildiğini belirtti.  Oluşturacak kaynaklarla Denizli merkezi kadar ilçelerinde  Cankurtaran gibi Denizli’ye bağlanan mahallelerinde kalkınacağını ve şahlanacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu