REKLAMI GEÇ

Cihan’dan 6 mahalleye özel proje

Cihan’dan 6 mahalleye özel proje

Ak Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Sezer Cihan, ekibiyle birlikte mahalle turlarına başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı görevinden istifa ederek aday adayı olan Cihan, 6 mahalleyi kapsayan özel projesini, o projeden yararlanacak mahallelerin sakinlerine anlattı.

/ DENİZLİHABER / 29 Ekim 2013 Salı, 16:51

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sezer Cihan, 6 mahallede yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir projeyi, o projeden yararlanacak mahalleleri dolaşarak sakinlerine anlattı.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekterliği görevi ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı gibi görevlerinden istifa ederek Denizli’den büyükşehir aday adaylığını açıklayan Sezer, ekibiyle birlikte mahalle turlarına başladı.

Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe, Anafartalar, Sevindik ve Fatih Mahalleleri’niekibiyle birlikte turlayan Cihan, bu mahallere özel projesini de açıkladı. Vatandaşlarla görüşüp kendini ve projelerini anlatan Cihan, Denizli Belediyesi’nde başlayıp Gaziantep Büyükşehir Beledipyesi’nde sürdürdüğü belediyecilik ve şepincilik tecrübesini hemşerilerine hizmet olarak yansıtmak amacıyla yola çıktığını vurguladı.

ozgecmis-anons

Ak Parti’nin belediyecilik alanındaki hizmetlerini daha da arttırarak sürdürme gayesi içinde olduğunu belirten Cihan, 6 mahalleye hizmet verecek tam donanımlı bir şehir hastanesi kurmak istediklerini söyledi.

Denizli Devlet Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi’ne bu bölgeden giden vatandaşların hem zaman kaybı hem de ulaşım masraflarını göz önünde bulundurarak özellikle bu bölgeye bir hastane yapılması gerekliliğini mahalle sakinleriyle birlikte istişare eden Cihan, “Denizli ekonomisinin can damarını oluşturan emekçi kardeşlerimizin yoğun olarak yaşadıkları Karşıyaka, Dokuzkavaklar, Aktepe, Anafartalar Sevindik ve Fatih Mahalleleri’ni içine alan çok sayıda önemli proje hazırladık. Bu projelerimizi zaman içinde sizlerle daha geniş platformlarda tartışacağız. Yapacaklarımızı anlatacağız. Bu bölgede sizlere yapılabilecek en büyük hizmet tam donanımlı hastane olacaktır. Bu hastane sizleri her açıdan rahatlatacaktır. Bunun için her türlü hazırlığımız tamam. Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezi yetki verir; sizlerin de desteği ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımızda verdiğimiz sözlerin tek tek yerine geldiğine sizler şahitlik edeceksiniz” dedi.

Mahallelerde yaşayan vatandaşların istek ve beklentilerini de dinleyen Cihan, 9 yıl sonra döndüğü doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için vatandaştan dua ve destek istedi.

facebook-anons

twitter-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu