REKLAMI GEÇ

Başbakan Erdoğan, Denizli’de İmam Hatip Lisesi açacak

Başbakan Erdoğan, Denizli’de İmam Hatip Lisesi açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılının başladığı 17 Eylül’de Denizli’ye gelerek hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu tarafından yaptırılan Cedide Abalıoğlu İmam Hatip Lisesi’nin açılışını yapacak.

/ DENİZLİHABER / 8 Eylül 2012 Cumartesi, 14:30

Hayırsever Orhan Abalıoğlu’nun eşi adına yaptırdığı Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin inşaatı sürüyor. 17 Eylül’de açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapması beklenen okulu Vali Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Okulda yeni dönemde eğitime başlanacak.

Okul ve pansiyon inşaatı tamamlanan, çevre düzenlemesi çalışmaları süren okulu inceleme gezisine hayırsever Orhan Abalıoğlu ve Eşi Cedide Abalıoğlu da katıldı. 1500 öğrencinin eğitim göreceği okulun açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağını söyleyen Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Abalıoğlu Yem Sanayi İlköğretim Okulu ve Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ardından üçüncü eğitim kurumunu Denizli’ye kazandıran Orhan Abalıoğlu ve ailesine teşekkür ediyorum. Bu eserler ile isimleri sonsuza kadar yaşayacak. Selçuklu ve Osmanlı sivil mimarisinden izler taşıyarak tasarlanan bina, inşa edildiği yer itibariyle de muhteşem bir konuma sahip. Denizli Belediyesi tarafından çevresel düzenlemesi yapılan okulun açılışını herhangi bir aksilik olmazsa Başbakanımız gerçekleştirecek” dedi.

Okulun fiziki yapısı ile inanılmaz bir güzelliği sahip olduğunu söyleyen Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise, “Yeni eğitim yılında hizmete girecek bu eğitim kurumunun açılışının Başbakanımız tarafından yapılacak olması ise hem hayırseverlerimiz hem de bizim için ayrı bir gurur” diye konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 Eylül Denizli programı ise henüz resmi olarak açıklanmadı.

Yorumlar

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 10 Eylül 2012, 11:07

Yıl 2005 üçgen mevkiindeki İmam hatip lisesi binası tetkiklerde çürük çıktı.İmam H.Y.ve Y.derneği yenisini yapmak için kolları sıvadı.Herşey tamamdı.Finansman dahil.Dönemin valisi,tırnak içinde^^Ben imam hatip lisesi protokolü imzalayan vali olmam^^dedi.Protokolü imzalamadı.Engelledi.İş bugünlere kaldı.Allah c.c. razı olsun.Orhan Abalıoğlu ve eşine teşekkür ediyoruz.

Selcuk   -  Bağlantı 9 Eylül 2012, 00:19

allah nasip ederse gelirsin Denizliye, hersey nasiple olur daha ögrenemedinmi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu