REKLAMI GEÇ

BAŞKANLAR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

BAŞKANLAR FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Çal Belediye Başkanı MHP’li Fethi Akcan, Tavas Belediye Başkanı AK Partili Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti. İlçelerinin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunan başkanlar hizmet etmek için partinin önemli olmadığına dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 12:11

Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra yoğun bir çalışma temposu içine giren ilçe belediye başkanları fırsat buldukları anlarda birbirilerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyor. Çal Belediye Başkanı MHP’li Fethi Akcan, ilk ziyaretini Tavas Belediye Başkanı AK Partili Turhan Veli Akyol’a gerçekleştirdi. Farklı partilerden olmalarına rağmen bir araya gelip örnek bir davranış sergileyen iki başkan ilçe hizmetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Seçimlerden sonra fırsat bulup ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret edemedik. Belde belediyeler kapandıktan sonra ilçe belediyelere büyük iş düştü. Bunca iş yoğunluğu arasında bizi kabul ettiği için Turhan Veli Başkan’a bu güzel karşılamasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin. Bizim tek derdimiz ilçelerimiz bu nedenle parti bizim için ikinci planda. Turhan başkan’a hem hayırlı olsuna hem de fikir alışverişinde bulunmak için geldik. Kendisi bizim büyüğümüzdür. Tecrübeleri bizim için değerlidir” dedi.

Makamında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ağırlayan Turhan Veli Akyol, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Fethi Akcan başkanımız büyük bir nezaket örneği gösterdi. Belediye başkanlarının yapması gereken de budur. İnsanların sürekli istişare halinde olması gerekir. Bizim derdimiz ilçelerimize hizmet etmek. Hizmet etmek için önce insanlar konuşmalı doğrular yanlışlar tartışılmalı daha sonra en çözüm yolu bulunmalı. Fethi Başkanımıza görevinde başarılar diliyorum, nazik ziyareti içinde çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a, Tavas’tan ayrılmadan önce başkan Turhan Veli Akyol tarafından ilçeye has el üretimi olan ipekten şal ve ilçenin tüm özelliklerinin anlatıldığı kitaplar hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu