REKLAMI GEÇ

Kentli Davranış Kentliye Davranış projesi

Kentli Davranış Kentliye Davranış projesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi,”Kentli Davranış Kentliye Davranış Projesi”ile şehirde farkındalık oluşturmak için 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelmeyi hedefliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2014 Çarşamba, 10:31

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında hayata geçireceği “Kentli Davranış Kentliye Davranış Projesi”nin tanıtım semineri yapıldı. Bir otelde gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşanDenizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, “Kentli Davranış Kentliye Davranış Projesi” ile şehirde farkındalık oluşturmak istediklerini, bunun için 7’den 70’e tüm vatandaşlarla bir araya gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sürece Kent Konseyi’ni de dahil ettiklerini anlatan Ünal,“Hep birlikte bu süreci planlayacağız. İlk etapta bilgi evlerinden,okullardan başlayacağız ve daha çok 7-12 yaş aralığında olan çocuklarımıza hitap edeceğiz. Daha sonra mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz” dedi.

NELER YAPILACAK
Proje kapsamında yapılacaklar ile ilgili de bilgi veren Ünal, “Hepimizi rahatsız eden konular var. Kaldırıma araç park etmek, arabadan sigara izmariti atmak,yediği yiyeceğin ambalajını arabadan dışarı atmak, trafik ihlalleri bunlar kentli olmak ile kentlilik bilinci ile ilgili hususlar. Bu konularda bir farkındalık oluşturmak için üzerimize düşen görevi yerine layıkıyla getirmek istiyor, bunun için çaba sarf ediyoruz. Bu kentte neler yapabiliriz? Projeyle amacımız bu” diye konuştu.

Konuşmanın ardından İzgören Akademi eğitmenlerinden Gökhan Okçu tarafından katılımcılara seminer verildi.

denizli-buyuksehir-kentlik-bilinci-ic

ZOLAN: BİRLİKTE KARAR ALIP BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, projeyle ilgili açıklamasında,Denizli’nin geleceğini her zaman vatandaşlarla birlikte belirlediklerini söyledi. Zolan, “Kentli Davranış Kentliye Davranış Projesi ile her zaman olduğu gibi yine halkımızla bir araya geleceğiz. Vatandaşlarımızın daha rahat, huzurlu ve mutlu olması için halkımızla birlikte karar alıp, birlikte uygulayıcısı olacağız. Projemizin ilk etabında yine çocuklarımız olacak, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Kentlilik bilincinin daha sağlam temeller üzerine oturması için bir çok çalışmamız olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu