REKLAMI GEÇ

40 yıl sonra Denizli’ye bakan olarak geliyor

40 yıl sonra Denizli’ye bakan olarak geliyor

İçişleri Bakanı Muammer Güler, 40 yıl önce kaymakamlık yaptığı Çal’a Pazar günü bu kez bakan olarak geliyor. Denizli merkez ve Serinhisar’da da incelemelerde bulunacak olan Güler, yıllar sonra geleceği Denizli’de hatıralarını da tazelemiş olacak.

/ DENİZLİHABER / 29 Kasım 2013 Cuma, 14:31

İçişleri Bakanı Muammer Güler, bu hafta sonu Denizli’de bir dizi inceleme, ziyaret ve açılış gerçekleştirecek. Denizli merkez ile birlikte Serinhisar ve 40 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Çal ilçesini ziyaret edecek olan Bakan Güler, burada geçmişi de yad edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen Eylül ayında yaptığı Denizli ziyareti sırasında kente beklenen ancak son anda programda yapılan bir değişiklik dolayısıyla gelemeyen Bakan Güler’in pazar günkü taslak programı Çal ilçesi ile başlayacak.

Kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret edecek Bakan Güler, daha sonra Serinhisar ilçesine giderek Seyfullah Hacı Müftüoğlu Leblebiciler İmalat Sanayi Sitesi’ni hizmete açacak. İçişleri Bakanı Muammer Güler’in Denizli Valiliği ve Denizli Belediyesi’ni de ziyaret etmesi bekleniyor.

Çal ilçesinde çok sevildiği için adına hala cadde ismi de bulunan İçişleri Bakanı Muammer Güler’in 1973’li yıllarda sık sık ziyaret edip ayran içmekten hoşlandığı köylere de gideceği belirtildi.

Yorumlar

Necati TAHAL   -  Bağlantı 29 Kasım 2013, 16:19

Serinhisarlıları kutluyorum,başta Leblebiciler İmalat Sanayi Sitesinin kazandırılmasında emeği geçenlere tebrik ediyorum ve Sayın Müsteşarımız Seyfullah Hacı Müftüoğlunun adının verilmesine de manidar buluyorum. Mümtaz şahsiyete yakışır…Denizlimize HOŞGELDİNİZ!… Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu