REKLAMI GEÇ

CHP indirim istedi, Zolan ‘zarar ediyoruz, olmaz” dedi

CHP indirim istedi, Zolan ‘zarar ediyoruz, olmaz” dedi

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin dün yapılan toplantısına “ulaşımda indirim” isteği damgasını vurdu. CHP Grup Başkan Vekili Bekir Çapar, akaryakıt fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, toplu taşıma hizmetinde indirim istedi. Başkan Osman Zolan ise bu talebe “Zarar ediyoruz, olmaz” diyerek, karşı çıktı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2015 Salı, 11:09

Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarına devam edildi. Toplantıda, CHP Grup Başkan Vekili Bekir Çapar, gündem dışı söz alarak, akaryakıt fiyatlarındaki düşüşün şehiriçi ulaşım ücretlerine yansıtılması gerektiğini söyledi. Çapar, “Benzin ve mazot birim fiyatlarında 89 kuruşa varan indirimler yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bu indirimi şehiriçi ulaşımına yansıtılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda bir çalışma yapacakmısınız? CHP Grubu olarak yansıtılmasını talep ediyoruz” dedi.

ZOLAN: ZARAR EDİYORUZ
Büyükşehir Belediye Meclisi’ne başkanlık eden Başkan Osman Zolan ise, Çapar’ın talebine “Şu anda ulaşımda zarar ediyoruz. Aslında belediye bu konuda yapması gerekeni yapıyor. Otobüslerimizden gaziler, gazi yakınları, şehit yakınları, emniyet personeli, belediye personeli ve 65 yaş üzeri vatandaşımız ücretsiz yararlanıyor. Yani belediye otobüsünü kullanan vatandaşların yüzde 30’unu ücretsiz taşıyoruz. O nedenle ücretlerde indirim olmayacak. Ama zam da yapmayız. Sizin teklifinizi güzel bir temenni olarak kabul ediyoruz” karşılığını verdi.

 

 

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 20 Ocak 2015, 16:27

kapiş kapiş aynen her yer kapiş kapiş anlaşılıyor. şunu iyi öğren o senin dediğin işe gidip gelirken servis hizmeti oluyor ya da yoksa mahiyetinde yol masrafı karşılanmasıdır. orada burada kene gibi bedavadan dolansınlar diye değil yani.

serkan   -  Bağlantı 20 Ocak 2015, 13:56

Murat efe işyerleri çalışanının yol ve yemeğini karşılamak zorundadır yada parasını vermek zorunda….. Kapiş bu nedenle rahat ol 😉

murat   -  Bağlantı 20 Ocak 2015, 12:49

gaziyi yaşlıyı anladık da belediyenin maaşlı sapasağlam personelinin ulaşım masrafını niye biz çekiyoruz? kaldı ki ben işsizim! zarardaymışlar bir de…ne diyim bu kadar saçmasapan adaletten uzak bir düzen olamaz. haram olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 12 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 16 28Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 14 27Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Sağanak Yağışlı