REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan “Devam” dedi

Başkan Zolan “Devam” dedi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, önümüzdeki Mart Ayı’nda yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığı’na resmi başvuruda bulundu. Başkan Zolan adaylığını yazılı bir açıklama ile duyurarak, “İnşallah önümüzdeki dönem Denizlimiz’de hizmet destanlarının yazılmaya devam ettiği bir dönem olarak tarihe geçecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ekim 2013 Perşembe, 15:38

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Ak Parti İl Başkanlığı’na resmi başvuruda bulunarak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına talip oldu. Diğer aday adaylarının aksine basın toplantısı yapmayan Zolan, görev etalip olduğunu yazılı bir açıklama ile duyurmayı tercih etti. Zolan, basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı açıklamasında, süregelen hizmetlerine devam edebilmek için göreve talip olduğunu ifade etti.

İşte Zolan’ın açıklaması:
2004 yılında dönemin Belediye Başkan adayı ve şu anda milletvekilimiz olan Sayın Nihat Zeybekci ile Denizlimiz’e hizmet etmeye talip olduğumuzda; memleketimizin makus talihini değiştireceğimize ve artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına dair söz vermiştik. Artık Denizlimiz başka şehir ve ilçelere ‘imrenen’ bir şehirden ‘imrenilen’ bir şehir haline gelecekti.

O günden bugüne geçen zaman dilimi içinde Denizlimiz’in hak ettiğini alması için gece gündüz çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Denizli halkı ile birlikte yazdığımız hizmet destanımızda öyle önemli ‘ilk’lere imza attık ki, bugün geriye dönüp baktığımızda; Denizlimiz’in tüm Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir olduğunu görüyoruz.
Bu süre zarfında Denizlimiz; Türkiye’nin en güzel parklarına, en modern köprülü kavşaklarına, en gelişmiş altyapısına, dünya standartlarının da üstündeki cadde ve sokaklara, en başarılı sosyal belediyecilik projelerine, birbirinden güzel kapalı pazar yerlerine, yüzme havuzlarına, spor tesislerine ve eğitim kurumlarına kavuşurken, Türkiye’nin ‘ilk’ ve ‘tek’ yer altı otobüs terminalinin, Ege Bölgesi’nin en büyük vadi parkının, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezinin, teleferik projemizin ve dünya standartlarındaki kapalı yüzme havuzlarının hizmete girmesi için geri sayıma başlamış durumdayız.

Ancak şu da bir gerçek ki, bu yolculukta hiçbir zaman yalnız değildik. Evet, dur durak bilmeden Denizlimiz için çalışıyorduk ancak başta Sayın Başbakanımız, Hükümetimiz, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın değerli mensupları olmak üzere genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle tüm Denizli halkı her zaman yanımızda, en büyük destekçimiz oldu.
Eğer onların desteği ve güveni olmasaydı yüzlerce büyük projeyi asla hayata geçiremezdik. Onların desteği, hoşgörüsü ve dualarıyla Denizlimiz hak ettiği hizmetlere kavuştu ve Denizli’de yaşamak bir ayrıcalık haline geldi. Bu vesile ile her zaman yanımızda olan değerli büyüklerime, teşkilatıma ve 7’den 70’e tüm Denizli halkına canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.

Ancak yeter mi yetmez… Çünkü bizim hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük… Bizim için ‘büyükşehir’ demek, ‘büyük hizmetler’ demek.
Şimdiki hedefimiz; ülkelerin değil, şehirlerin yarıştığı bu yüzyılda Denizlimiz’i bir dünya kenti yapmak. Nasıl, daha önce ”Denizli, Ege’nin vizyon kenti olacak” sözünü vermiş ve bunu da gerçekleştirdiysek, inşallah bu hedefimize de en kısa sürede ulaşacağız.

İşte bu düşünce ve hislerle; milletine hizmet etmeyi bu dünyadaki makam ve şereflerin en yücesi olarak kabul eden biri olarak, önümüzdeki Mart Ayı’nda yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmak için resmi müracaatta bulunmuş durumdayım.
Cenab-ı Hakk’ın takdiri, Büyüklerimizin tercihi ve her zaman yanımda olan hemşehrilerimin dua ve destekleri ile bu süreci de başarıyla tamamlayacağımıza canı gönülden inanıyorum.
İnşallah önümüzdeki dönem Denizlimiz’de hizmet destanlarının yazılmaya devam ettiği bir dönem olarak tarihe geçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu