REKLAMI GEÇ

Zolan’a Karaman’da yoğun ilgi

Zolan’a Karaman’da yoğun ilgi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Karaman Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, “Biz sizlerin hizmetkarı olmaya talibiz. Bu bizim en büyük şiarımız. Sizlerin desteği ile Denizli yeni bir sürece başlayacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 17:36

AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından Karaman Mahallesi’nde açık hava toplantısı yapıldı. AK Parti’nin seçim çalışmaları içerisindeki ilk açık hava toplantısında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Karaman Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı ‘Tanıtım ve Kaynaşma Toplansı’nda Zolan, Denizli’de AK Parti döneminde yapılan hizmetleri aktardı. Her yıl 10 yıllık hizmet yapıldığını dile getiren Zolan, “Denizli bir istedi, biz iki verdik. Bu hizmetler bundan sonra da katlanarak devam edecek” dedi.

Denizli, Büyükşehir olması nedeniyle Merkez’in 2 ilçeye ayrıldığının altını çizen Başkan Zolan, “Bir tarafta Pamukkale, bir tarafta Merkezefendi İlçemiz. Denizli’de her geçen gün hizmetler artıyor. Kim ne söylerse söylesin, biz eserlerimize ve hizmetlerimize bakacağız” diye konuştu.

“KARDEŞİNİZ OLMAK İSTİYORUM”
Başkan Zolan “Denizli’nin 2004 öncesi ile bugününe baktığımızda aradaki fark siyahla beyaz gibi. 10 yıl boyunca sizlere hizmetkar olduk sizlerin duası ve desteği ile en güzelini yapmaya çalıştık. Daha yapılacak çok iş var. Denizli Büyükşehiri hak ediyordu ve hak ettiğini aldı. Biz şimdi yeni hizmet destanları yazmak için yola çıktık. Ben sizin kardeşiniz olmak istiyorum. Başkanlık geçip geçici ama kardeşlik bakidir. Allah bizi ömür boyu kardeş eylesin. Hep beraber el ele güzelliklere kavuşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı