REKLAMI GEÇ

Zolan “28 yıllık rüyamız gerçekleşiyor”

Zolan “28 yıllık rüyamız gerçekleşiyor”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin Büyükşehir olması için gün saymaya başladıklarını söyledi. Zolan “28 yıllık rüyamız gerçekleşiyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2012 Salı, 15:40

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin Ekim’de büyükşehir olacağının heyecanını yaşadığını belirterek “Son 8-9 yıldır Denizli’deki değişimi herkes görüyor. Denizli’miz Değişimle birlikte diğer illerin gıptayla baktığı şehir haline geldi. Bu değişim ve gelişim, Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla birlikte artarak devam edecek. Denizli’nin 28 yıldır kurduğu büyükşehir olma hayaline ilişkin Başbakanımızın verdiği müjde bu kentin en büyük kazanımı olacak. Denizli Büyükşehir olduğunda bu kentte yaşayan herkes büyük kazanımlar elde edecek” dedi.

Zolan “İnşallah Ekim ayı başında TBMM’nde Büyükşehir kanun teklifi ele alınacak ve yasalaşacak. Böylece 8-9 yıldır verdiğimiz hizmetleri Büyükşehir statüsüyle taçlandıracağız. Bilindiği üzere 28 yıldır kentin ileri gelenleri, mülki amirleri ve yerel siyasetçileri, ellerinde dosyalarla yıllarca Ankara’ya giderek Denizli’nin Büyükşehir olabilmesi için çalmadık kapı bırakmadı. Sonucunda ise hayal kırıklığıyla dönülüp hakkımız olan Büyükşehir statüsü alınamadı. Ama şimdi gerek milletvekillerimiz ve gerekse bizler, müjdeli haberleri T.C Başbakanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Göreceksiniz, Denizli’nin Büyükşehir olmasıyla 1 birim gelen yatırımlar 3 birim gelmeye başlayacak, kazanan 8-9 yıldır olduğu gibi yine Denizli olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu