REKLAMI GEÇ

Denizli Çınar’da bayramlaşacak

Denizli Çınar’da bayramlaşacak

Denizli her yıl olduğu gibi bu yıl da Delikliçınar Meydanı’nda bayramlaşacak. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri, Vali Abdülkadir Demir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan vatandaşlarla bayramın birinci günü bir araya gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2014 Cumartesi, 12:10

Denizli’de uzun yıllar protokolün ve halkın bir araya gelip, birlikte bayramlaşma sevincini yaşadığı Delikliçınar Meydanı, her zaman olduğu gibi yine kentteki birlik ve beraberliğin değişmez adresi olacak. Ramazan Bayramı’nda ailesi, yakınları, komşuları ve sevenleri ile bayramlaşan vatandaşlar daha sonra Delikliçınar Meydanı’nda sivil toplum kuruluşları, daire müdürleri, kaymakamlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile bayramlaşmak için buluşacak. Her yıl olduğu gibi Delikliçınar Meydanı’nda geleneksel olarak yapılacak tören Ramazan Bayramı’nın 1. günü (28 Temmuz 2014 Pazartesi) 14.00- 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Ramazan Bayramı’nın sevincini ve manevi duygusunu bir arada yaşayacak Denizlililer her zaman olduğu gibi yine tek yürek olup bayramda bir arada olmanın keyfini yaşayacak.

Çocuklar ve yaşlılar unutulmayacak
Denizli protokolü ve beraberindekiler her yıl olduğu gibi Arefe Günü de bir araya gelerek Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası ve Huzurevini ziyaret edecek. Çocuklar ve yaşlıların bayramını kutlayacak protokol üyeleri daha sonra hep birlikte bu vatan için canını feda etmiş aziz şehitlerin mezarını ziyaret edip, mezarları başında dua edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu