REKLAMI GEÇ

Ucuz Ramazan Pidesine Dikkat!

Ucuz Ramazan Pidesine Dikkat!

Fırıncılar Odası Başkan Vekili Hasan Kılıç, Ramazan ayı öncesi vatandaşlara “Gramaj oyunları oynayarak ucuz pide satanlara itimat etmeyin” uyarısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2013 Cuma, 15:44

Ramazan ayı yaklaşıyor. Vatandaşın Ramazan sofrasının değişmezi olan Ramazan pidesi de, fırın ve marketlerdeki yerini alacak. her şeyde olduğu gibi Ramazan Pidesi’nde de hile yapılabildiğine dikkat çeken Denizli Fırıncılar Odası Başkan Vekili Hasan Kılıç, vatandaşları ucuz pide satanlara itibar etmemeye çağırdı.

Fırıncılar Odası Başkan Vekili Hasan Kılıç “ Ramazan pidesi fiyatlarını, halkımızın tamamının kolaylıkla almasını sağlamak amacıyla 300 gram ve 1 lira yapmış bulunmaktayız. Bu fiyat ülkemizin en ucuz fiyatları arasındadır. Fiyatı belirlerken en ince hesaplara dayanan bir maliyet çıkardık ve olabilecek en uygun fiyatı açıkladık. Tüketicimizden beklentimiz bu fiyat altında oluşacak fiyatlara itibar etmemesi. Pide fiyatı ve ekmekçilikle ilgili her konuda Fırıncılar Odamıza taleplerinizi bildirebilirler. Bu vesile ile mübarek Ramazan ayının Denizli’mize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu