REKLAMI GEÇ

Vali Bey’in Cumhuriyet Pastası hassasiyeti

Vali Bey’in Cumhuriyet Pastası hassasiyeti

Denizli protokolü Cumhuriyet Resepsiyonu’nda bir araya geldi. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin de katıldığı resepsiyon töreni renkli görüntülere sahne oldu. Resepsiyona şüphesiz damgasını vuran en ilginç görüntü Vali Demir’in üzerinde Türk Bayrağı ve Atatürk resmi bulunan pastayı keserken zorlanması oldu.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2013 Çarşamba, 11:07

Denizli’de on binlerce vatandaşın tarihi bir yürüyüşe imza attığı dün akşam Cumhuriyet coşkusunun yaşandığı bir başka mekan Karahayıt idi.

ic1

Colossae Termal Otel’de Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Vali Abdulkadir Demir’in verdiği Cumhuriyet Resepsiyonu’na ilgi görülmeye değerdi. Kent protokolünün neredeyse tam kadro hazır bulunduğu resepsiyona iş ve siyaset dünyasının da ilgisi yoğundu. Yoğun ilgiye rağmen Denizli’nin hiçbir milletvekilinin resepsiyona katılmaması dikkat çekti.

ic3

Vali Abdulkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir’in konukları kapıda karşıladığı resepsiyona Belediye Başkanı Osman Zolan eşi Berrin Zolan’la katılırken, eşli davette türbanlılar da gözden kaçmadı.

ic2

2014 Seçimleri için adaylıklarını açıklayan çok sayıda ismin de katıldığı Cumhuriyet Resepsiyonu’nda sohbetlerin odağını da seçimler oluşturuyordu.

ic4

Ancak geceye damgasını vuran olay, pasta kesme merasimi sırasında yaşandı. Pastanın üzerinde Atatürk Resmi ve Türk Bayrağı’n hassasiyet gösteren Vali Abdulkadir Demir, pastayı nereden keseceği konusunda tereddüt yaşadı. Öte yandan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin pastanın cep telefonu ile fotoğrafını çektiği gözlendi.

Yorumlar

456   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 12:17

gerçekten başarılı ve tarafsız bir valimiz var özellikle gezi sürecindeki özgürlükçü tutumu takdire şayandır inş. egemen statüko valimizi yemez

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu