REKLAMI GEÇ

Denizli’de afet

Denizli’de afet

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan yağmur, hayatı felç etti. Özellikle Gültepe, Bakırlı ve İzmir asfaltı bölgesinde yollar nehirleri andırdı. Birçok araç yollarda mahsur kaldı. ev ve işyerlerini su bastı. Denizli-İzmir Karayolu’nda kente giriş kapandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 20:15

Denizli’de meteorolojinin uyarısını yaptığı şiddetli yağış akşam saatlerinde başladı. Bölgesel yağış, özellikle Gültepe, Bakırlı ve İzmir asfaltı civarında etkili oldu. Bir saati aşkın süre devam eden yağmur sele yol açtı.

galeri-anons

Albayrak, Gültepe, Esentepe ve Bakırlı’dan gelen sel suları, İzmir Asfaltı’nı trafiğe kapattı. Araçlarında sele yakalanan sürücüler büyük korku yaşadı.  Birçok araç yollarda mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, yollarda kalan birçok aracı kurtardı.

dolu-anons

EV VE İŞYERLERİNİ SU BASTI
Sel suları birçok ev ve işyerinin bodrum katlarını bastı. Vatandaşlar, bodrum katları tahliye ederek yağmurun dinmesini bekledi.

anons

DENİZLİ-İZMİR YOLU KAPANDI
Denizli-İzmir Karayolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı. Zorlu Tekstil’in bulunduğu kavşağı tıkayan sel suları nedeniyle uzun süre ulaşım sağlanamadı. Aydın yönünden Denizli’ye gelişte kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

METREKAREYE 40 KG YAĞIŞ
Denizli Meteoroloji Müdürlüğü’nün ilk verilerine göre şu ana kadar metrekareye 40,8 kilogram yağış düştüğü bildirildi. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre yağışlı hava, yarın da devam edecek.

izinleranons

Yorumlar

zfrkln   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 10:25

Caddeler, sokaklar taş döşenmeden önce hiç sel olmuyurdu galiba. Merkez Bankası önü, Çınar, Kiremitçi mahallesi, Atatürk Caddesi,Deliktaş, İzmir Asfaltı 15 dakikada göle dönerdi. Her sokak çöplük gibiydi. Ne çabuk unuttunuz. AKP belediye adaylarına hiç oy vermedim ama yapılanları da inkar etmemek gerek. Adliye önü 35-40 senedir taş yığınıydı giden başkanlar sadece seyretti.Yapanlardan niye rahatsız olunuyor anlayamıyorum.

Ali Çakan   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 08:59

Yüzyılın alt yapısı nerede?

İsmail Hakkı KUŞ   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 08:14

Yüzyılın dev altyapı projesi.

Cihan   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 07:47

Albayrak-Gültepe-Gümüşler vb bölgelerin acil bir şekilde dere yataklarının gözden geçirilmesi, temizlenmesi ve alternatif yağmur suyu boruları ile dağdan gelen yağmur suyunun tahliyesinin planlanması gerektiğini yazma gereği duymasaydım keşke.

Ali   -  Bağlantı 10 Haziran 2014, 23:06

Yüzyılın projesi’nin meyveleri bunlar.HAsat zamanı başladı. Kentin altını betonlarla doldurursanız su gidecek yer bulamaz tabi. Yollardaki taşların altını (sadece taş döşenen yerler) betonlayıp apartman kenarlarındaki kaldırımların altını betonlamadılar sular bodrumlara.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu