REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ekiplerinin sel mesaisi

Büyükşehir ekiplerinin sel mesaisi

Metrekareye 40 kilo yağış düşen Denizli’de 100’ün üzerinde ev ve işyerini su bastı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde izinler iptal edildi. Genel Sekreter Mustafa Ünal, tüm ekipleri göreve çağırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 23:13

Denizli’de akşam saatlerinde yaşanan sağanak yağış beraberinde su baskınlarını getirdi. Kentte bazı ulaşım ana arterleri sular altında kalırken çok sayıda ev ve işyerini de su bastı.

Özellikle ana arterlerin altında kalan Bakırlı’da, Denizli’nin en eski mahallelerinden biri olan Gümüşler ve kentin üst noktalarında bulunmasına rağmen Gültepe Mahallesi’nde baskınlar görüldü.

Zemin altı ev ve işyerlerinin yanı sıra giriş katlarında bulunan bazı evler de su altında kaldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri gelen çağrılar üzerine, mesaide olmayan personelini de göreve çağırdı. İtfaiye Müdürlüğü izinleri iptal ederken, gelen çağrıların sayısında artış görüldü. Yoğun sağanaktan yaklaşık beş saat sonra bile 110 acil hattının telefonları susmadı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal sıkıntılara anında müdahale edildiğini kaydederek, “Tüm Denizli’de yaşanan sıkıntılara hemen müdahale ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımız da bize yardımcı oluyorlar. Çalışmalarımız sabaha kadar devam edecek. İtfaiye birimimizdeki tüm personelimizi göreve çağırdık. DESKİ ve Fen İşleri’ne bağlı ekiplerimiz de görevlerinin başındalar. Tüm izinleri kaldırdık. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak topyekun ayaktayız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 32Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 31Mevzi Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 34Az Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 21 36Parçalı Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 20 36Az Bulutlu