REKLAMI GEÇ

Kamu araçları Trafik Haftası’nı kaldırımda kutladı

Kamu araçları Trafik Haftası’nı kaldırımda kutladı

Denizli protokolü, Çınar Meydanı’nda Trafik Haftası için bir araya geldi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yeni Cami önüne astığı uyarı pankartına rağmen, kamu araçlarının kaldırımlara yaptığı parklar damgasını vurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2015 Çarşamba, 12:14

Trafik kazalarının minimize edilmesi, trafik kurallarına uyulmasının teşvik edilmesi gibi konular başta olmak üzere trafik konusunda farkındalık yaratmak gibi önemli bir misyonla kutlanan Trafik Haftası nedeniyle, Vali Şükrü Kocetepe ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal başta olmak üzere Denizli protokolü yanlarında öğrenciler, trafik, itfaiye ve 112 çalışanlarıyla birlikte yürüyerek Çınar Meydanı’na geldi.

Yürüyüş kortejinde bulunan protokol ve diğer katılımcılar, tören için Çınar Meydanı’nda kurulan stantlar ve simülasyon alanı önünde toplandı. Korteji, takip ederek Çınar’a gelen kamu araçları ise, sürücüleri tarafından Gazi Bulvarı üzerindeki kaldırıma park edildi. Araçlar tören boyunca da kaldırımda durdu.

Törene katılanları taşımaktan başka bir görevi olmamasına rağmen kaldırımlara park edilen kamu araçlarının sorumluları, Yeni Camii önüne asılmış afişe ya aldırış ya da dikkat etmedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, kentin en büyük sorunlarından biri olan konu hakkında vatandaşları bir kez daha uyarmak için astığı o afişte “Kaldırımlar yayalar içindir lütfen park etmeyin” yazıyordu. Kaldırıma park edilen birçok kamu aracı, yaklaşık bir saat süren törenin bitmesiyle birlikte meydandan ayrıldı.

Bu arada, törende Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğreniclere ödülleri verildi.

denizli-resmi-araclar-kaldirima-park-etti-anons

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Mayıs 2015, 23:00

Denizli ve protokolünün ne kadar matrak olduğunu herkes bilir. Gülünüz geçiniz. bu arabalar sizi de ezip geçebilir.

muharrem   -  Bağlantı 6 Mayıs 2015, 18:44

Sevgili büyüklerimiz örnek davranışlarıyla kurallara ne kadar uyulması gerektiğini göstermişler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu