REKLAMI GEÇ

Protokol törende, araçları yaya kaldırımında

Protokol törende, araçları yaya kaldırımında

Denizli protokolü, Atatürk’ün Denizli’yi ziyaret edişinin 85’inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tören için Delikliçınar Meydanı’na geldi. Protokol üyeleri tören alanına giderken, araçları geçen yıl Trafik Haftası töreninde olduğu gibi yine yaya kaldırımına park edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 11:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaya kaldırımlarını yeniden düzenleyip, yüksekliklerini çağdaş kentlerde oldenizli-resmi-araclar-kaldirima-park-ettiduğu seviyeye çekti ama bununla birlikte sürücülerin işgali başladı. Yüksekliğinin uygunluğu nedeniyle birçok sürücü yaya kaldırımlarını otopark gibi kullanma alışkanlığı edindi.

GEÇEN YILDAN
Artarak devam eden şikayetlere rağmen kaldırım işgalinin araçlar tarafından işgalinin önüne geçilemezken, bu alışkanlığın kamu araçlarını kullanan sürücülere de yayıldığı görüldü. Bunun örneklerinden birisi geçen yıl Trafik Haftası kutlamalarında yaşanmıştı. Törene katılan protokol üyelerini taşıyan araçlar Delikliçınar’da yaya kaldırımına park edilmişti.

denizli-resmi-araclar-kaldirima-park-etti-ic-1

BU FOTOĞRAF DA BUGÜN ÇEKİLDİ
Aradan geçen dokuz ayda alışkanlığın kaldığı yerden devam ettiği Atatürk’ün Denizli’yi ziyaret edişinin 85’ini yılı töreninde görüldü. Yine aynı kaldırım ve protokol üyelerini taşıyan araçlar yine yan yana sıralandı. Dahası, tören alanına yakın mesafede Büyükşehir Belediyesi Otoparkı bulunmasına rağmen.

denizli-resmi-araclar-kaldirima-park-etti-ic

VALİ YÜRÜYEREK GELDİ
Bu arada siyah renkli ve resmi plakalı araçların yan yana sıralandığı bu törene Vali Şükrü Kocatepe’nin ise yürüyerek geldiği görüldü. Aracı da yaya kaldırımına park edilen resmi plakalıların arasında yoktu.

denizli-trafik-haftasi-kutlama-kaldirim-park-anons

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 08:59

araba park edecek yer mi var memlekette. trafik başlı başına işkenceye dönüştü artık. bu kadar araba nerede duracak bunu planlayan yok. otoparklar yetersiz, olan yerlerde fahiş fiyat. bir saati geçince resmen soygun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu