REKLAMI GEÇ

Lise öğrencisi trafik kazası kurbanı

Lise öğrencisi trafik kazası kurbanı

Yine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsü, yine kaza, yine ölüm… Acıpayam karayolunda, belediye otobüsü ile ATV’nin çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında, lise öğrencisi Oğuzcan Akkaya yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2014 Çarşamba, 22:20

Denizli-Antalya karayolundan belediye otobüsünün karıştığı bir ölümlü trafik kazası haberi daha geldi. Kazada, Tuncay K. yönetimindeki 20 BB 058 plakalı otobüs ile TEV Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Oğuzcan Okkaya’nın kullandığı ATV çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otobüs, ATV’yi yaklaşık 50 metre sürüklendi.

Kazada, otobüs ile kullandığı ATV’nın arasına sıkışan Oğuzcan Okkaya ağır yaralanırken, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptı. Dakikalarca kalp masajı uygulanan liseli genç yaşama döndürülemedi. 

İLK-HABERE-ANONS

Kaza haberini alan TEV Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Okkaya’nın yakınları, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Talihsiz gencin cesedi, daha sonra Pamukkale Üniversitesi’ndeki Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

 SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
Otübüs sürücüsü ise kazadan sonra gözaltına alındı. Tuncay K’nın emniyetteki ilk ifadesinde, ATV sürücüsünün ters istikametteki bisiklet yolundan önüne aniden çıktığını, fren yapmasına rağmen kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

ic-1

ACIPAYAM’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Kazada yaşamını yitiren ve geriye sosyal paylaşım sitesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile çekilmiş fotoğrafları kalan Oğuzcan Okkaya’nın cenazesi, öğle namazına müteakip Acıpayam’da toprağa verilecek. Cenaze törenine, TEV Anadolu Lisesi öğrencileri de katılacak.

anons

 

Yorumlar

durmuş ali   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 19:06

taktir ALLAH dan tetbir kuldan taktir tedbiri bozartedbir taktiri bozamaz…

durmuş ali   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 18:52

şimdik bu kazada şöförun sucu ne.suçlu diyenler siz arabayla giderken önünüze aniden birisi çıksa ne yapabilirsiniz.o şöför o otobüsü kullanmayı çokmu meraklı sanıyorsunuz ekonomik sıkıntısı olmamış olsa 1 dakkika bile kimse onu tutamaz o işte

durmuş ali   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 18:47

cenabı ALLAH sen korma ben her ölüme öyle bir sebeb bağlayacağım ki kimse sana birşey diyemeyecek demiş..sokakdan gecerken basına kiremit düştü 2 sn önce veya sonra geçse birsey olmayacakdı.ayagı takıldı düştü sivri kazık olmasa ölmeyecekdi v.b

durmuş ali   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 18:41

ilk önce hayatını kaybeden kardeşimize ALLAHdan rahmet diliyoruz.cenabı ALLAH azraile demiş ki sana can alma görevini verecegim.azrail kabul etmemiş.çünkü;ben canını aldığım kişinin arkada bıraktığı akrabaları bana ne der beddua ederlerdemiş

yelda   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 13:02

bırakın o suçlu bu suçlu sonuçta gencecik bir evlat gitti ve bizim canımız yanıyor.sadece başsağloğı dileyin lütfen

haydar   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 11:33

Allah rahmet eylesin. tesellisi yok bu acının. Acilen her belediye otobüsüne iç ve dış kamera kaydı (yalnız emniyette açılailecek şekilde) konulacak ve kim suçlu tartışması bitecek.

Mehmet AK   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 11:28

MEYDANA GELEN KAZADA ATV BİSİKLET YOLUNDAKİ YÜRÜYEN BAYANLARA ÇARPMAMAK İÇİN ANİDEN YAN YOLDAN ANA YOLA ÇIKIYOR O ANDA BELEDİYE OTOBÜSÜ OLMASA BAŞKA BİR ARAÇ ÇARPACAK HEDEF YİNE BELEDİYE OTOBÜSÜ GÖSTERİLMESİ ÇOK YANLIŞ.

ALİ   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 10:23

HABER SİTESİ, İNANIN BU KADAR DOĞRU, BU KADAR DÜRÜST, BU KADAR ŞEFFAF, BU KADAR TARAFSIZ, BU KADAR TAHRİK ETMEYEN, BU KADAR DANANIN ALTINDA BUZAĞI ARAMAYAN BİR HABER SİTESİ DAHA YOKTUR. SİZİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK ETMEMEK MÜMKÜN MÜ?

mahmud abbas   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 09:48

otobüs şöförü direksiyona geçmekle zaten suçlu,olayın nasıl olduguna bakmadan otobüs çarptı diye yazmış GAZETECİ,sen bisiklet yolunda direksiyon hakimiyetini kaybet hızla otobüsün önüne geç otobüs şöförü ne yapsın.DEDİKYA ŞÖFÖR PEŞİN SUÇLU…….

Çatalçeşmeli   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 09:45

Allah rahmet eylesin. Yetkililerin ATV, Elektrikli bisiklet vb. araçlar için önlem alması lazım. Gençlerin altında hep bu araçlardan var. Çoğu da sorumsuzca bu araçları kullanıyor.

MEHMET   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 08:21

Ulusal medyaya ki, haberlerde kazanın oluş biçimi ayrıntılı biçimde anlatılmış. ATV sürücüsü gencecik çocuk aracın hakimiyetini kaybetmiş, ters yönden otobüsün önüne çıkmış. Otobüs 50 metreye yakın sürüklemiş genci.

Bayram   -  Bağlantı 6 Kasım 2014, 01:29

yetkililere sesleniyorum bu belediye otobuslerinin kaçıncı kazası birisi attık dur desin yeter
Ya şöförlerden ya araçlardan bu nedir arkadaş Allah sabır versin ailesine

mustafa catal   -  Bağlantı 5 Kasım 2014, 23:20

Yine belefiye otobusu yine belediye otobusu. Bu ne hiz bu ne macera. Yetkililer iyi dusunun bir hayir yapin birilerinin ahimi var uzerinizde.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 5 Kasım 2014, 22:28

Allah rahmet eylesin.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 5 Kasım 2014, 22:26

Otobüs çocuğa değil, çocuk otobüsün önüne atlıyor. Yaranmak için haber yapmayın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu