REKLAMI GEÇ

Denizli’den Aydın ya da Muğla’ya gidecekler dikkat!

Denizli’den Aydın ya da Muğla’ya gidecekler dikkat!

Giriş çıkış yasaklarının kalktığı Aydın ve Muğla’da, Denizli ve İzmir yönünden gelen araçlar durduruluyor. Ateşi yüksek çıkan, seyahat izin belgesi olmayanlar kentlere alınmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2020 Çarşamba, 12:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehirlerarası giriş çıkış sınırlandırmasının kaldırıldığını açıkladığı 7 il arasında yer alan Muğla ve Aydın’da denetimler artırıldı. İki kentte de alınan tedbirler, sınırlamanın kaldırıldığının duyurulmasının ardından hayata geçirildi.

Kente girişlerdeki yol kontrol noktasında denetimler artırıldı. Kontrol noktalarında durdurulan araçlarda bulunanların ateşleri ölçülüyor, belge kontrolü yapılıyor. Seyahat kısıtlamasının bulunduğu 24 ilden gelen araçlar ise geri gönderilerek şehre alınmıyor.

Şehre giriş çıkış sınırlaması kaldırılan Aydın ve Muğla’da güvenlik ekipleri, İzmir ve Denizli yönünden gelen yolculara seyahat izin belgesi sormaya devam ediyor.

Emniyet ekipleri ayrıca POLNET üzerinden geliştirilen bir uygulama ile kimlik kontrolünün yanında araç sürücüsü ve yolcuların başka bir ilde karantina da olup olmadığını da sorguluyor.(AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu