REKLAMI GEÇ

Facianın önüne geçildi

Facianın önüne geçildi

Delikliçınar Meydanı’nda, projeye uygun yapılmadığı için yıkım kararı verilen, tamamlanmadığı için 20 yıldır da atıl vaziyette bekleyen 5 katlı binanın çatısındaki sac levhalar, Denizlihaber.com’un “Faciaya davetiye” başlıklı haberinin ardından nihayet temizlendi.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2013 Çarşamba, 15:29

Delikliçınar Meydanı’nda yaklaşık 20 yıl önce yapımına başlanan ancak, projeye uygun olmadığı için inşası durdurulan 5 katlı binanın çatısında bulunan sac levhalar, tehlike oluşturuyordu. Levhaların şiddetli bir fırtınada uçarak, can kaybı ya da yaralanmalara yol açması ihtimali vardı.

Denizlihaber.com 23 Kasım tarihinde “Faciaya davetiye” başlıklı bir haber yayınlayarak, tehlikeye dikkat çekmişti. Bunun üzerine binan çatısındaki sac levhalar sökülerek güvenli bir şekilde istiflendi. Olası bir facianın da önüne geçilmiş oldu.

“İNTİHAR PALAS” OLARAK BİLİNİYOR
Zemin katında işyerlerinin faaliyet gösterdiği bina, geçtiğimiz yıllarda Denizli Belediyesi tarafından yıkılmak istenmiş ancak, mahkeme kararıyla yıkım durdurulmuştu. Yapımı durdurulduğundan bu yana bir çivinin dahi çakılmadığı, bina birçok intihar girişimine mekan olması ile de biliniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu