REKLAMI GEÇ

Kaleiçi’nde indirimli günler

Kaleiçi’nde indirimli günler

Denizli’nin 800 yıllık Kaleiçi Çarşısı’nda alışverişi canlandırmak üzere “Alışveriş Günleri” düzenlendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Alışveriş Günleri’ni Vali Abdülkadir Demir başlattı.

/ DENİZLİHABER / 18 Kasım 2013 Pazartesi, 12:42

Alışveriş Günleri’ne start verilen törene Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri katıldı.

Alışveriş Günleri’nin başlatıldığı tören renkli görüntülere sahne oldu. Mehter takımının gösterisi ilgiyle izlenirken, vatandaşlara da lokma ikram edildi.

Bu arada etkinliğe katılan protokol, işyerlerini de ziyaret etti. Vali Demir ve Başkan Zolan, alışveriş yaparak, birbirlerine gömlek hediye ettiler.

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız da çarşı esnafı adına Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a Denizlispor atkısı takdim etti.

denizli-kaleici-indirim-gunleri-ic

Kaleiçi Güzelleştirme Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Yıldız, Kaleiçi Çarşısı 2. İndirim Günleri ile vatandaşlara en iyi ürünü ucuz fiyatlarla ulaştırmayı amaçladıklarını, çarşının tarihi alışveriş merkezi olduğunu, buranın ticari gelişimini sürdürmesi için Denizlililerin desteğini beklediklerini söyledi.
Yıldız, 30 Kasım’a kadar devam edecek Alışveriş Günleri’ne Denizlilileri davet etti.

Yorumlar

ersan martin   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 15:21

herkes sanal ortamda asıp keser a.kadir öner adam gibi esnaflik nasıl yapılır biz kaleiçi esnafına kurs verebilir misin?

A.Kadir Önder   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 12:18

Kale içi alış-veriş merkezi değil halkı kazıklama merkezidir.Kaleiçi esnafı önce adam gibi esnaflık yapmayı öğrenecek sonra Denizli halkını alış-verişe davet edecektir.Denizli halkı olarak Kaleiçi’ne girdiğmizde %100 kazıklanacağımızdan emin olduğumuz için ağzınızla kuş tutsanız da gelmeyeceğiz.

sadık tuncer   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 10:41

avmlere çuvalla para kazandırmaktansa kaleiçi esnafına az da olsa kazandırmayı yeğlerim. oradaki sistem bizim eski kültürümüzdür ahmet cansız bey. bir pantolon bir gömlek aldığınızda çayınız gelir sohbet edersiniz. hangi avm de bu var sorarım size? Tüm Kaleiçi Esnafına HAYIRLI iş özellikle HAYIRLI müşteriler…

Ahmet Cansız   -  Bağlantı 19 Kasım 2013, 09:17

önce 45 tl dedikleri ürünü 30 tlye vermekten vaz geçsinler ondan sonra canlanırlar. İnsanlar alışveriş yaptıktan sonra artık “ne kadar kazıklandım, bak ne kadar kazanıyormuş nereden nereye düştü” dememeli. kısacası dünkü yediğiniz hurmalar bugun sizi…. anlayın artık halk cahil değil…

zekai   -  Bağlantı 18 Kasım 2013, 14:27

hadi bakalım hayırlısı.inşallah ayağa kaldırırlar eski günlerine geri döner. stockholmden selamlar:)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu