REKLAMI GEÇ

Denizli’nin kör noktaları tespit edilecek

Denizli’nin kör noktaları tespit edilecek

Denizli’de trafik kazalarının çok olduğu bölgelerin ve bölgelerde kazaya neden olan eksikliklerin tespit edilmesi ve aksaklıkların giderilmesi için Kent Trafik Platformu oluşturulacak. Valilik bünyesinde kurulacak platformda karayolları yetkilileri başta olmak üzere ilgili birim personelleri görev alacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2016 Cuma, 10:36

Vali Ahmet Altıparmak, Kent Trafik Güvenliği Platformu’nu Çivril’de gündeme getirdi. Çivril mahalle muhtarlarının Uşak-Denizli yolunda köy geçişlerinin yapılmaması nedeniyle hem ulaşımın zorlaştığını, hem de ölümlü trafik kazaların meydana geldiğini söylemesi üzerine değerlendirme yapan Vali Altıparmak, yol ile ilgili gerekli araştırmaların yapılması ve kazaların önlenmesi için Karayolları 27. Şube Şefi M.Sait Arıduman’a talimat verdi.

Vali Altıparmak, Denizli’de kazaların çok olduğu bölgelerin tespiti için Kent Trafik Güvenliği Platformu oluşturulacağını açıkladı. Platformun, kent genelinde sık kazaların meydana geldiği bölgeleri tespit edeceğini, kaza nedenlerinin araştırılacağını ve yol ile ilgili aksaklıkların giderileceğini belirten Vali Altıparmak, platformda Emniyet Müdürlüğü, Karayolları 27. Şube Şefliği ve belediyeler başta olmak üzere ilgili kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de görev alacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı