REKLAMI GEÇ

DESKİ Genel Müdürlüğü’ne Mustafa Ünal vekalet edecek

DESKİ Genel Müdürlüğü’ne Mustafa Ünal vekalet edecek

DESKİ’de Mahmud Güngör’ün görevden alınmasının ardından yeni yapılanmanın ilk adımı atıldı. Güngör’ün yerine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal vekaleten atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2019 Salı, 14:42

DESKİ’de geçtiğimiz hafta uzun süredir bu görevde bulunan Mahmut Güngör ile yollar ayrılmıştı. Güngör’ün görevden alınmasının ardından DESKİ’ye yeni yapılanma süreci başladı.

VEKALETEN ATAMA YAPILDI
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mahmud Güngör’ün yerine DESKİ Genel Müdürü olarak vekaleten Genel Sekreter Mustafa Ünal’ı görevlendirdi.

DESKİ’de yeni atama yapılıncaya kadar görevi Mustafa Ünal yürütecek.

MUSTAFA ÜNAL KİMDİR?
1963 yılında Isparta’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamladıktan sonra, Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. İçişleri Bakanlığı’nda kontrolör olarak görev yapmakta iken ülke genelinde çok sayıda mahalli idare üzerinde teftiş, inceleme, araştırma ve soruşturma görevlerini yürüttü. Yaklaşık 5 yıl İçişleri Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanlığı’nda başkan yardımcılığı görevinde bulundu ve başkontrolörlük kadrosuna atandı. İçişleri Bakanlığı’nda başkontrolör olarak görev yapmakta iken Denizli Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Ünal, 2007-2014 tarihleri arasında Denizli Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2014 yılından itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini yürütüyor. Ünal, DESKİ Genel Müdür Vekili olarak atandı.

Yorumlar

Koce Lukeryan   -  Bağlantı 27 Kasım 2019, 00:57

VAKALET nedir ya ?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı