REKLAMI GEÇ

Erken bayramlaştılar

Erken bayramlaştılar

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması kamu çalışanlarının bayram iznine erken çıkmasına neden oldu. Belediyelerde de bu nedenle bayram coşkusu erken yaşandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, personeli ile erken bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2015 Pazartesi, 10:22

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması kamu çalışanlarına uzun bir tatil imkanı verdi. Belediyelerde bayramlaşma bu nedenle bir hayli erkene alındı.

GÜRLESİN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Pamukkale Belediyesi’nde, Kurban Bayramı coşkusu erken başladı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e bayramlaşma programında yardımcıları da eşlik etti.

pamukkale-ic
Belediye birimlerini gezerek tüm personelle tek tek bayramlaşan Başkan Gürlesin, “Mesai arkadaşlarım, bir bayramı daha yaşıyoruz. Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum. Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum” dedi.

SUBAŞIOĞLU PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da, belediye binasında personeli ile bayramlaştı.

merkezefendi-ic
Bayramlaşma merasimine Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Kılıç, Fatih Işık, daire müdürleri ile belediye personeli katıldı. Çalışanlarının bayramını kutlayan Başkan Subaşıoğlu, barış ve huzur içinde bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.
Subaşıoğlu, “Bayramınız mübarek, kurbanınız kabul olur İnşallah. Aileniz ile birlikte kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu bir Kurban Bayramı geçirmenizi diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 34Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 21 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Çok Bulutlu