REKLAMI GEÇ

Geleceğin futbolcularına sertifika

Geleceğin futbolcularına sertifika

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Belediyespor Futbol Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Yaz Dönemi Futbol Okulları’na katılan 235 geleceğin futbolcusuna sertifika verdi.

/ DENİZLİHABER / 10 Eylül 2009 Perşembe, 18:53

Başkan Zeybekci, Başkan Yardımcısı Osman Zolan ve Denizli Belediyespor yöneticileri, Akkonak Sentetik Çim Sahası’na gelerek devam eden kurslara katılan çocuklara moral verdi. Çocukların velileri de etkinlikte yer aldı. Denizli Belediyespor’un düzenlediği Futbol Eğitim Merkezi Yaz Dönemi Futbol Okulları’na, Akkonak ve Üçler Halı Saha Grubu’nda yer alan 1994 ile 2002 yılları arası doğumlu 235 geleceğin futbolcusu katıldı. Başkan Zeybekci ve beraberindekiler, kursiyer çocukların futbol oyunlarını bir süre izledi. Denizli Belediyespor Alt Yapı Koordinatörü Muhsin Sezer, başkan Zeybekci’ye kurs hakkında bilgi verdi. Çocuklarla sohbet eden başkan Zeybekci, ardından 5 penaltı atışı yaptı. Toplardan 3’ü ağlarla buluşurken 2’sini kaleci kurtarmayı başardı. Tüm çocuklar, başkan Zeybekci’nin etrafında sevgi yumağı oluşturdu.

Başkan Zeybekci, kursun düzenlenmesinde emeği geçen tüm yöneticilere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Çocukların, önce derslerinde başarılı olmaları tavsiyesinde bulunan başkan Zeybekci, şöyle dedi: ‘Denizli Belediyesporumuzun yöneticilerine, hocalarına teşekkür ediyorum. Ben de zamanında spor yaptım. Atletizm, basketbol ve bir ara futbol da oynadım. Ama okulumda çok başarılıydım. Sizlerden de önce okullarınızda başarılı olmalarınızı istiyorum. Çok iyi okullarda okumalısınız. Ondan sonra istediğiniz spor kursuna katılmalısınız. Çok iyi bir öğrenci olacağım çok iyi kabiliyetim var ve bunu spor alanında değerlendirmeliyim diyenler bu kurslara katılmalıdır. Öğrenci velilerinden de çocuklarının önce derslerinde ardından da spor branşlarında başarılı olmalarına katkı vermesini istiyorum” dedi.

Daha sonra 235 geleceğin futbolcusuna kurs sertifikası verildi. Denizli Belediyespor, Futbol Eğitim Merkezi Yaz Dönemi Futbol Okulları kursu açmıştı. Haziran ayında başlayan kurs, okullar açılıncaya kadar devam edecek. Dileyen kursiyer, okulların açılmasından sonra sadece hafta sonları gerçekleşecek kursa katılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu