REKLAMI GEÇ

Genç Denizli’den gençlere çağrı

Genç Denizli’den gençlere çağrı

Denizli Belediyesi, Genç Denizli Projesi’yle 15-25 yaş arası tüm gençleri, tiyatro, spor, fotoğrafçılık, sinema, resim, karikatür, hat sanatı ve doğa yürüyüşü kulupleri ile kurtarma timi etkinliklerine davet ediyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Kasım 2012 Cumartesi, 09:25

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün uyguladığı ‘Genç Denizli Projesi’, gençlere sınırsız öğrenme ve eğlenme imkanı sunan ‘Kulüp Projesi’ni hayata geçiriyor. Genç Denizli Kulüpleri; tiyatro, spor, fotoğrafçılık ve sinema, resim, karikatür ve hat sanatı, doğa yürüyüşü ile kurtarma timi kategorilerinden oluşuyor.

Kulüplere katılarak aktif görev almak isteyen gençler Denizli Belediyesi Genç Denizli Ofisine gelerek ücretsiz olarak başvuru yapabilecekler. Tiyatro Kulübü’ne başvuru yapan gençler hiçbir seçmeye tabi olmaksızın etkinliklerde yer alabilecek. Gençlerin oluşturduğu tiyatro grupları oyunlarını sahneleyecek.

Spor Kulübü’nde okçuluk, pilates, satranç, tekvando, voleybol, atletizm, badminton, basketbol, binicilik, capoeira, güreş, jimnastik, judo ve masa tenisi dalında eğitim verilecek. Gençler, kulüp sayesinde hem ücretsiz spor yapacak hem de farklı spor dallarında kendilerini geliştirebilecekler.

Fotoğrafçılık ve Sinema Kulübü ise sanatın bu alanlarına ilgi duyan tüm gençlere kapısını açacak. Gençler, fotoğraf çekme, kısa film hazırlama ve sinema sanatının inceliklerini uzman eğitmenlerce öğrenecek. Kulüp üyesi gençler, eğitim sonrasında açılacak sergi ile çalışmalarını beğeniye sunacak.

Resim, karikatür ve hat sanatı kulübüne katılan gençler ise bu alanda becerilerini geliştirecek. Gençler, kurs sonrası sergiyle sanatseverlerin huzuruna çıkacak. Doğa yürüyüşü kulübü üyesi gençler ise düzenlenecek çeşitli etkinliklerle doğayla baş başa kalarak tamamı belediye imkanlarınca karşılanacak organizasyonlarla amaçlarına ulaşacak.

Kurtarma Timine katılan gençler de Denizli Belediyesi İtfaiyesi’nde hem teorik hem de pratik eğitim görecek. Yaşanmasını istemediğimiz doğal afetlerde ise aynı AKUT’da olduğu gibi kulüp üyesi gençlerden faydalanılacak. Kulüpler, Kasım ayı sonu itibariyle çalışmalarına başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 34Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 21 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Çok Bulutlu