REKLAMI GEÇ

Gönül sofrası Muratdede’de kuruldu

Gönül sofrası Muratdede’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ningönül sofrası Muratdede Mahallesi’nde kuruldu. İftarını burada yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla sohbet etti, istek ve önerilerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2015 Salı, 13:01

Merkezefendi’nin Muratdede Mahallesi’ndeki iftara eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı, yemeğin ardından vatandaşlara seslendi. Zolan, “Artık Ramazan ayının sonlarına geldik. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Zulüm altında inleyen kardeşlerimiz için dua edelim. Tüm insanlık için dua edelim. Yarınımız bu günden daha güzel olsun. İnşallah kardeşliğimiz, dostluğumuz ve omuz omuza yürüyüşümüz ahrete kadar sürsün” dedi.

Farklı mahallelerde ekmeklerini paylaşmaya devam ettiklerini belirten Zolan, “Gönül sofrasını herkese açtık.Katılan, bizlerle beraber olan herkese teşekkür ederim. Muratdede bizim için önemli mahallelerimizden biri. Büyükşehir olarak hizmet etmeye devam edeceğiz Büyükşehir çalışacak, Denizli rahat edecek. Büyükşehir çalışacak, insanımız mutlu olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 15 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı