REKLAMI GEÇ

Halk Günü’nde bire bir görüşmeye geçildi

Halk Günü’nde bire bir görüşmeye geçildi

Denizli Valiliği’nde vatandaşın sorun ve taleplerini iletebilmesi amacıyla düzenlenen Halk Günü toplantısında değişiklik yapılarak bire bir görüşme dönemine geçildi. Yeni düzenlemenin, son dönemlerde halk gününe katılan bazı kişilerin taleplerinin kamuoyunda sansasyon yaratması nedeniyle yapıldığı öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 15:03

Valiliğin her ayın ikinci salı günü düzenlediği Halk Günü toplantısı, valilik binasındaki toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcısı Kemal İnan başkanlık yaptı.

Geçmişte salondaki vatandaşların söz alıp, ayağa kalkarak mikrofonla konuştuğu basına açık toplantıda, format değişikliğine gidildi.

Toplantıya katılan ve sırasıyla ismi okunan kişiler, kürsüde kendilerine ayrılan sandalyeye oturup, Vali Yardımcısı Kemal İnan ile bire bir görüşerek talep ve isteklerini anlattı.

DEĞİŞİKLİĞİN NEDENİ SANSASYON YARATAN TALEPLER Mİ?
Son dönemlerde halk gününe katılan bazı kişilerin sansasyon yaratan talepleri olmuş, bunlar kamuoyuna yapılan haberlerle yansımıştı. Yaşanan son örnek, oğlu uyuşturucu kullanan bir babanın “tutuklayın” talebiydi. Bu talebin habere dönüşmesinin ardından Valilik yeniden açıklama gereği duymuş, uyuşturucu bağımlısı genç ile ilgili yapılan çalışmaları anlatmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu