REKLAMI GEÇ

İlçeler de demokrasi nöbetinde

İlçeler de demokrasi nöbetinde

Darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan demokrasi nöbeti sürüyor. İl merkezinde olduğu gibi ilçelerde de vatandaşlar meydanları terk etmiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 16:49

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) üyesi bir grup asker tarafından yapılan darbe girişimine tepki göstermek için başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. Delikliçınar Meydan’ında toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ve mehteran eşliğinde 4 günden bu yana sabaha kadar nöbet tutuyor.

Kent merkezi olduğu kadar Acıpayam, Baklan, Çivril, Serinhisar ve Kale’de de vatandaşlar demokrasi nöbetini sürdürüyor.

denizli-ilcelerde-demokrasi-nobetinde-acipayam

Acıpayam Cumhuriyet Meydan’ında saat 22.00’de gerçekleştirilen demokrasi nöbetinde mehteran takımı da yer alıyor. Vatandaşlara çağrıda bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Demokrasi günümüzde hangi siyasi görüşten olursan ol, vatanımıza sahip çıkmak için hep birlikte omuz omuza, yürek yüreğe olalım” dedi.

denizli-ilcelerde-demokrasi-nobetinde-baklan

Baklan’da ise demokrasi nöbeti belediye önünde gerçekleşiyor. Demokrasi nöbeti hakkında bilgi veren Baklan Belediye Baklanı Yusuf Gülsever, “Milli iradeye, demokrasimize birlikte sahip çıktık. Demokrasi nöbetimiz bu aksam da Kur-an ve dua ile Baklan Belediyemizde devam etti. Katılımlarınızdan dolayı Allah hepinizden razı olsun” dedi.

denizli-ilcelerde-demokrasi-nobetinde-civril

Çivril’in Cumhuriyet Meydan’ında demokrasi nöbeti için toplanan ilçe halkının sabaha kadar nöbet başında olduğunu ifade eden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Dünya tarihine adını kahramanlık ve zaferlerle yazdıran Necip Türk milletini hiç bir güç ilerleme ve kalkınma yolundan alıkoyamaz. Geçmişimizden aldığımız güç ve imanla bizi bölmek isteyen her türlü ihanet çetesinin karşısında yine tek yürek yine bir’iz. Çivril Cumhuriyet Meydan’ında Vatanın Bölünmez bütünlüğü için bin yıldır bu topraklarda okunan Ezan-ı Muhammedi için bayrak için bir araya geldik” diye konuştu.

denizli-ilcelerde-demokrasi-nobetinde-kale

Kale’de de devam eden demokrasi nöbetinde vatandaşlara çağrıda bulunan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, “Bu akşam saat 21.00’de ilçemiz Çarşı Meydan’ından başlayacak olan demokrasi yürüyüşüne davetlimsiniz” dedi.

denizli-ilcelerde-demokrasi-nobetinde-serinhisar

Serinhisar’da da sürdürülen demokrasi nöbeti ilçe meydanında gerçekleştiriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu