REKLAMI GEÇ

Kar bu kez hafif geldi

Kar bu kez hafif geldi

Denizli’ye meteorolojinin bildirdiği tarihten bir gün önce gelen kar yağışının Cuma gününe kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Ancak daha öncekiler gibi günlük hayata çok fazla etkisi olmadı. Şu an Denizli genelinde kapalı yol yok. Bütün okullarda eğitim-öğretim devam ediyor. Cankurtaran mevkiinde ise kar lastiği olmayan yüksek tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 09:38

Meteorolojinin günler öncesinden bildirdiği kar yağışı, kent merkezine bir gün önce geldi. Karla karışık olacağı tahmin edilen yağış, hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle kar olarak gerçekleşti. Kar yağışının daha öncekiler gibi gündelik yaşama olumsuz etkileri olmadı. Kent merkezinde ulaşım aksamadı. İlçelerde de ulaşıma kapalı yol olmadığı bildirildi. BU arada il genelinde bütün okullarda eğitim-öğretim devam ediyor.

Denizli’de kar yağışlarından en çok etkilenen Antalya Karayolu’nun Cankurtaran mevkiinde ise buzlanma nedeniyle kar lastiği bulunmayan yüksek tonajlı araçların geçişine izin verilmediği bildirildi. Diğer binek araçların geçişine ise izin veriliyor.

Bu arada kar yağışının aralıklarla Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Meteorolojik verilere göre; kar yağışının hafif olacağı öngörülüyor.

Yorumlar

ERCAN YILMAZ   -  Bağlantı 18 Şubat 2015, 11:29

Ben Bağbaşında oturuyorum.Ana yollar açık olabilir ama,ara yollar buz pisti gibi.Çocuklarımızın servisleri yukarı çıkamadılar.Ara yollarada muhakkak önlem alınmalı.Teşekkürler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu