REKLAMI GEÇ

Kardeşlik duygularımızı güçlendirelim

Kardeşlik duygularımızı güçlendirelim

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Regaib Kandili’nin barış ve huzur getirmesini, kardeşlik duygularını güçlendirmesini diledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 09:28

Başkan Osman Zolan, Regaip Kandili dolayısıyla yaptığı açıklamada, Müslümanlık aleminin 11 ayın sultanı Ramazan’ın gelişini müjdeleyen üç aylara girdiğini, belirterek, “Regaip Kandili, tüm İslam alemi için ibadet, dua ve istiğfar ederek maneviyat duygularımızın güçlendiği mukaddes bir gecedir. Bu mübarek gecede nefsin kötülüklerden arınmasını, affedilmeyi ve doğruluğun yanından ayrılmamayı niyaz eden İslam coğrafyasındaki tüm insanların duaları bir olur. Bereket, feyz ve rahmet kapılarının açık olduğu Regaip Kandili tüm Müslümanlar için eşsiz bir fırsattır. Bu yıl bize af kapılarını açan bu mübarek gecede, kırgınlıklarımızı bertaraf etmeli, sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz” dedi.

Milli birlik ve beraberliğin güçlenerek devamını dileyen Zolan, “Regaib Kandili aynı zamanda dünyevi meşguliyetlerimizden sıyrılarak, yaratılış gayemizi düşünmeye ve manevi huzuru bulmamıza yol gösterir, inananları gaflet uykusundan uyandırır. Tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenerek devam etmesi için dua edelim. Bizlere Allah’a teslimiyeti ve nefsin arınmasını yeniden hatırlatan, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili’nin İslam coğrafyasına barış ve huzur getirmesi temennilerimle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Regaib Kandilini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Mayıs 2024 Salı 19 34Az Bulutlu
22 Mayıs 2024 Çarşamba 19 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
23 Mayıs 2024 Perşembe 18 34Parçalı Bulutlu
24 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
25 Mayıs 2024 Cumartesi 13 28Parçalı Bulutlu