REKLAMI GEÇ

Kent Konseyi 19 ilçeyi de kapsayacak

Kent Konseyi 19 ilçeyi de kapsayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, konseye bağlı meclis çalışmalarının Denizli’nin 19 ilçesini kapsayacak şekilde devam edeceğini ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2014 Pazartesi, 12:07

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği aylık yürütme kurulu toplantısı yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci’nin başkanlık ettiği toplantıya, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları temsilcisi Saim Sücüllü, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar ve Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından Kent Konseyi ve bağlı meclislerin sorumluluklarının daha da arttığına dikkat çekerek, “Kent Konseyi’nin sorumluluk ve hizmet alanı 19 ilçemizin tamamını kapsayacak şekilde artmıştır. Kent Konseyi’ne bağlı bulunan meclislerin plan ve projeleri Denizli’de yaşayan her kesimden insanı ilgilendirmektedir. Kentimiz için aktif planlar hazırlamak, problem tespitlerini gerçekleştirmek ve çözüm yaratmak yeni projeler tasarlamak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu