REKLAMI GEÇ

Kurumlarda erken bayram

Kurumlarda erken bayram

Kurban bayramı tatilinin Cuma günü mesai bitiminden sonra başlaması nedeniyle Denizli’de kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personel bayramı erken karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2016 Cumartesi, 10:56

Kurban Bayramı dolayısıyla başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan personel bayramlaştı.

denizli-erken-bayram-1

KARDEŞLİĞİN EN SÜT SEVİYEDE YAŞANDIĞI BAYRAM OLSUN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Personeline, sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini dileyen Zolan, “Allah’ım Kurban Bayramı’na tekrar tekrar bizleri kavuştursun. Yapacağımız ibadetler, keseceğimiz kurbanlar kabul olsun. Herkesin herkesle konuştuğu, duygu yoğunluğunun, kaynaşmanın yaşandığı, kardeşliğin en üst seviyeye çıktığı, herkesin el ele kol kola olduğu bir bayram olmasını temenni ediyorum. Ancak toplumumuz bir ve mutlu olursa daha ileriye gidebilir, daha huzurlu daha rahat olur. Bayramın değerlerini içtenlikle yerine getirmenizi arzu ediyorum” dedi.

denizli-erken-bayram-2

PAÜ’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
Pamukkale Üniversitesi’nde de Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Rektörlük girişinde gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Uyak, Prof. Dr. Erdinç Duru ve Prof. Dr. Bülent Erdur ile akademik ve idari personel katıldı.

denizli-erken-bayram-rektor

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve yardımcıları, çalışanların tek tek bayramlarını kutladı. Mini bir kokteyl eşliğinde gerçekleşen ve yoğun bir katılımın olduğu bayramlaşma töreninde Rektör Bağ personelle bir süre sohbet etti.

denizli-erken-bayram-gurlesin
“DOSTLARINIZA ZAMAN AYIRIN”
Kurban Bayramı öncesi son mesai günü Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Başkan Gürlesin, “Sizlerin ve aileleriniz ayrı ayrı bayramını kutluyorum. Ne mutlu bize ki, şehrimize, insanımıza, toplumumuza, çocuklarımızın geleceğine, hayata katkı sağlayarak yaşamımızı sürdürüyoruz. Bütün birimlerimizde; planlı, programlı, hedefli, çok yoğun hizmet üretiyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum. Bayram tatilini iyi değerlendirin, iyi dinlenin ailelerinize ve dostlarınıza zaman ayırın ve bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Bayram vesilesiyle annenizle babanızla ve dostlarınızla hele dargın olduklarınızla mutlaka bayramlaşmayı ihmal etmeyin. Ailelerinize selamlarımı iletin. Hepinize keyifli bir bayram diliyorum” dedi.

denizli-erken-bayram-gurlesin1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu