REKLAMI GEÇ

İpek’ten Bakan Zeybekci’ye Pamukkale tepkisi

İpek’ten Bakan Zeybekci’ye Pamukkale tepkisi

MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, Pamukkale’nin işletmesinin TURSAB’a devredilmesinin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Geri almak için girişimlerimiz sürüyor. Pamukkale Büyükşehir Belediyesi’nin olmalıdır” açıklamalarına sert tepki gösterdi. İpek, “Sen elindekinin değerini bilme, elindekini kaptır, sonrada kendini haklı göstermeye çalış” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Ocak 2014 Pazartesi, 10:49

Pamukkale’nin işletmesinin İl Özel İdaresi’nden alınarak TÜRSAB’a verilmesinin ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin “Geri alacağız” açıklamasına, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’ten sert eleştiriler getirdi. İpek, bu uygulamanın çok büyük bir hata olduğunu ifade ederek, “Pamukkale yıllardır elinizin altında. Gelen gelirlerin birçoğu ile ne yapıldı? Tek bir taş dikilmedi. Pamukkale kendi haline terk edildi. Her geçen gün fiziki özelliğini yitiren, turizm değerini kaybeden bir hal aldı. Şimdi de burayı Denizli İl Özel İdaresi’nden alıp, ‘Biz yaptık oldu bitti’ye getiriyor ve TÜRSAB’a veriyorsunuz. Bu nasıl bir iş? Bu nasıl bir uygulama? Sonra da çıkıp ‘Biz o gelirleri almasını biliriz’ diyorsunuz. Hem de fazlasıyla alacakmışsınız. Ortada kocaman bir hata var. Bu hatanın düzeltilmesi lazım. Sen elindekinin değerini bilme, elindekini kaptır, sonra da kendini haklı göstermeye çalış” dedi.

anons

PAMUKKALE ÖYLESİNE BİR YER DEĞİLDİR!
Pamukkale’nin devrinin kabul edilemez olduğunu vurgulayan İpek, “Bahsi geçen yer Pamukkale. Sıradan bir plaj ya da piknik alanı değil. Denizli, Büyükşehir olmuşsa şayet, verin Büyükşehir Belediyesi işletsin. Daha önce Laodikya, Denizli Belediyesi’ne devredilmemişmiydi? Bırakın Denizli, kendi mirasına kendisi sahip çıksın. Bırakın Denizli’nin parası Denizli’de kalsın. Bir gecede karar verip, işi oldu bittiye getiremezsiniz. Bu yanlışın mutlaka düzeltilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

DÜNYA MİRASINI BİLE RANT KAPISI YAPIYORLAR
İpek, “Pamukkale, Denizli’nin en kıymetli değerlerinden birisidir. Burası bir dünya mirasıdır. Dünya mirasını bile rant kapısı haline getirdiler. Bu uygulama bir an önce durdurulmalı ve tüm hakları da Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmelidir” diye konuştu.

Yorumlar

mehmet ali   -  Bağlantı 14 Ocak 2014, 08:27

ALİ İPEK BEY İLK ÖNCE DENİZLİSPOR`A KURTARSIN

Naci cansız   -  Bağlantı 14 Ocak 2014, 00:11

Ben sizlere eski başbakan yardımcısı ABDULLATİF ŞENER İN bir cümlesini hatırlatmak iterim,[BUNLAR AVANTALARI OLMASA BİR METRE YOL YAPMAZLAR} Yorum sizlerin.

Mustafa Ziftci   -  Bağlantı 13 Ocak 2014, 12:08

Ben size söyliyeyim Pamukkale ilçesini Akp’li belediye kazanırsa Pamukkale Belediye’ye devredilir. Akp’li belediye alamazsa TURSAB’da kalmaya devam eder.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 11 23Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 9 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu