REKLAMI GEÇ

İpek’ten sert eleştiriler

İpek’ten sert eleştiriler

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, siyasi söylemlerini giderek sertleştiriyor. İpek, seçim bürosunda düzenlediği basın toplantısında, yine zehir zemberek sözler sarf etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 17:48

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Lise Caddesi üzerinde açtığı seçim bürosunda basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda seçim çalışmalarını değerlendiren İpek, “Denizli’ye değişim iyi gelecek” diyerek yola çıktıklarını hatırlatarak, “İlçe, belde ve köyleri dolaştığınızda Denizli’de değişimin ihtiyaç olduğunu görüyorsunuz. Köylerde kilit taşı, otobüs durağı ve çocuk oyun parkları dışında hiçbir çalışma göremezsiniz. Ben herkese tavsiye ederim, köylere gitsinler görsünler. Pamukkale’nin köylerinde hala su sıkıntısı yaşanıyor. Köylü, ürettiği tütünü, üzümü, sütünü pazarlayamıyor. Köylüler tüccarlara mahkum edilmiş durumda” dedi.

“DENİZLİ KÜME DÜŞMÜŞ”
Denizli’nin küme düştüğünü ileri süren MHP Adayı Ali İpek, “Denizli alt yapısıyla küme düşmüştür. Sanayisi, istihdamı ile küme düşmüştür. Otobüs durakları, trafiği, otoparkı ile küme düşmüştür. İnsanların geleceği ve yatırımlar ile küme düşmüştür. Komşu iller teşvikten yararlanırken Denizli teşvik dışı kalmıştır. İstihdam arttı diyorlar. Ancak rakamlara baktığımızda, 2001 yılında 88 bin sigortalı çalışan varken 2013 yılında bu rakam 182 bine yükselmiş. Ancak Gaziantep’te 2001 yılında 60 bin olan SSK’lı sayısı 2013 254 bine, Kayseri’de 84 bin olan SSK’lı sayısı 214 bine, Konya’da ise 209 bine yükselmiştir. İstihdam arttı diyerek insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. İhracat artışında da aynı yalan söyleniyor. İzmir’den yapılan ihracat Denizli’den yapılmaya başlandığı için artış varmış gibi görünüyor. Oysa herhangi bir artış söz konusu değil. Hakkari’ye tekstil makineleri gönderiyorlar. Siz önce yıllardan beri bir tek fabrikanın bile kurulmadığı Çardak Organize Sanayi Bölgesi’ni canlandırın” diye konuştu.

face twit

“AT VE KÖPEĞİ AÇIKLA”
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ‘Köpekler istedi diye atlar ölmez” sözlerini de hatırlatan Ali İpek, “Burada at ve köpek kim oluyor açıklanmalıdır” diyerek Zeybekci’den bir açıklama beklediğini söyledi. İpek ayrıca AK Partili Belediyelerin sürekli Vizyon Kent ifadelerine de vurgu yaparak, “İki köprülü kavşak, dört park ile vizyon kent olunmaz. Vizyon kent, tüm ilçe, köy ve beldeleriyle birlikte olur. Biz laf olsun diye değil, gerçekten iddialı olduğumuz için söz veriyoruz. Denizli gerçek vizyon kente bizimle kavuşacak. Yalnızca 1 Nisan’dan sonra bize bir yıl süre tanımaları gerek. Yapamayacağımız veya inanmadığımız sözü vermeyiz” diyerek Denizli Belediyesi’nin hizmetlerini de eleştirdi.

“YEREL BASINA BASKI VAR”
Ulusal medya üzerinde olduğu gibi yerel medya üzerinde de AK Parti’nin baskısı olduğunu ileri süren İpek, konuyla ilgili şunları söyledi: “Denizli halkının parası ile yerel televizyonları satın aldılar. Ve üzerlerinde baskı uyguluyorlar. Biz de çalışıyoruz. Hiçbir haberimiz televizyonlarda yayınlanmıyor. Bakın toplantıya bile katılmıyorlar. Burada bir baskı, Ak Parti’nin baskısı var. Para ise bizde de var. Başta anlaştık ama sonradan vazgeçtiler. Bu da gösteriyor ki yerel basın üzerinde baskı uyguluyorlar. Buradan söylüyorum. RTÜK ve Seçim Kurulu gereğini yapmalıdır.”

ali-ipek-kimdir-anons

Yorumlar

denizli   -  Bağlantı 12 Şubat 2014, 18:31

helal olsun sana abi.
bunlar küçücük pamukkale kasabasını bile fuhuştan temizleyemediler yıllardır.sonuna kadar arkandayız.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı