REKLAMI GEÇ

İpek Büyükşehir yollarında

İpek Büyükşehir yollarında

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe geziyor. Mart ayındaki yerel seçimlerin ülke bütünlüğü ve geleceği adına büyük önem taşıdığını belirten İpek, “Bu bakımdan hepimiz bir olmalıyız, tek olmalıyız, bütün olmalıyız” diyerek destek istiyor.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2013 Çarşamba, 14:34

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Tavas, Kale ve Buldan ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen İpek, destek istedi.

Başaramayacağı hiçbir işin içerisinde olmayacağını dile getiren İpek, “Ben MHP’de başarılı olmak ve Büyükşehir belediyesini kazanmak için yola çıktım. Sizin desteğiniz, Allah’ın da yardımıyla bu işi başaracağız. MHP olarak yerel yönetimlerden başlamak üzere Türkiye’nin yönetimini, milletimizin desteğiyle devralma zamanının geldiğini düşünüyorum” dedi.

Modern, yaşanabilir, sorunları çözülmüş ve sosyal hayatı üst düzeye çıkmış bir şehir oluşturmak için başkanlığa talip olduklarını kaydeden İpek, “Ben Denizli’nin bir evladı ve kardeşiniz olarak bu görevi layıkıyla yapacağıma siz değerli hemşerilerimi mahcup edecek hiçbir oluşumun içerisinde olmayacağıma söz veriyorum. Bize inanın ve güvenin. Mart ayında yapılacak bu seçim hem ülkemiz, hem de ilimiz için hayatı önem taşıyan bir seçimdir. Ülkenin birliği, bütünlüğü, maddi ve manevi değerlerinin yaşatılması için kazanılması şart olan bir seçimdir. Bu bakımdan hepimiz bir olmalıyız, tek olmalıyız, bütün olmalıyız” diye konuştu. İpek konuşmasının ardından vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu