REKLAMI GEÇ

MHP’nin önemli isimlerinden İpek’e tam destek!

MHP’nin önemli isimlerinden İpek’e tam destek!

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, MHP’nin önemli isimlerini tek tek ziyaret etti. Keskin, ziyaretlerinde tam destek aldı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2014 Salı, 10:59

Pazartesi günü yoğun bir ziyaret programına çıkan Ali İpek, önce eski milletvekili Ali Keskin’i ziyaret etti. Daha sonra yine eski milletvekillerinden Salih Erbeyin’i ziyaret eden İpek, son olarak da eski il başkanları Zafer Kaplan ve Feridun Ünal ile bir araya geldi.

KESKİN’DEN İPEK’E TAM DESTEK
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ali İpek, kent merkezinde de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Çameli Belediye Başkan Adayı Cumhur Turgut ve çok sayıda partiliyle ile birlikte gittikleri eski Denizli Milletvekili Ali Keskin ile uzun uzun sohbet eden İpek, “Denizli için önemli görevler üstlenmiş, Denizli’nin gelişmesi için büyük katkılar sağlamış milletvekilimiz Ali Keskin’i ziyarete geldik. Kendisine, hem bundan önce teşkilatın her kademesinde yaptığı görevler, hem de kentimizin gelişimi için vermiş olduğu katkılar için teşekkür ederiz. Buraya gelme nedenlerimizden birisi hasret giderip, tecrübelerinden faydalanmaktır. Kendisinin edindiği tecrübelerin bize katkısı da büyük olacaktır. Parti büyüklerimizin bizlere yol göstermesini ve ellerinden gelen desteği sağlamasını bekliyoruz. Çıktığımız bu zorlu yolda, bu işi hep birlikte başaracağız” dedi.

keskin-ic

30 MART’TA SANDIKTAN MHP ÇIKACAK!
Ali Keskin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ali İpek başkanımızın ve ekibinin ziyareti bizleri çok memnun etti. Çıktığı bu yolda kendisine sonsuz başarılar diliyorum ve adaylığının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu kutsal yolda büyük bir başarıya ulaşacağız. 30 Mart akşamı sandıktan çıkacağımızdan hiçbir kuşkum yok. Çünkü Ali İpek, hem girişken, hem başarılı, hem sosyal yönü güçlü hem de özverili bir arkadaşımızdır. Ekibi de son derece önemli ve tecrübeli isimlerden oluşuyor. Son gelişmelerin de iyi değerlendirilmesiyle başarıya ulaşılacaktır” ifadelerinde bulundu. Keskin konuşmasını şöyle sürdürdü:
Bu çok zor ve meşakkatli bir iş. Bu yolda tüm teşkilatın kenetlenerek, tek yürek olup, inançla hareket etmesi, Ali İpek ve ekibine de güvenerek birlikte çalışması gerek. Başarıya ulaşmanın en büyük yolu da buradan geçiyor. Çok iyi işler yapacak güce sahibiz. Allah’ın izniyle yüzümüz ak bir şekilde, başarıyla bu seçimlerden çıkacağız. Bunu başaramamamız için tek bir neden göremiyorum. Yeterki birlik, dirlik, beraberlik olsun” dedi.

İPEK’E BİR DESTEK DE ERBEYİN’DEN
Seçim çalışmalarını sürdüren Ali İpek’e bir destek de eski Milletvekili Salih Erbeyin’den geldi. Eski Denizli Milletvekili Salih Erbeyin ile bir araya gelen MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, “Partimizin en önde gelen isimlerinden birisi olan Salih Erbeyin vekilimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretin gerçekleşmesindeki en büyük fikir, MHP’nin bu yolda ne kadar kararlı olduğunu göstermektedir. Teşkilatlar, geçmişte hizmet eden önemli isimlerle ayakta duruyor. Bu isimlerden birisi de Salih Erbeyin’dir. Bugüne kadar büyük bir özveri ile hareket ettiler. Çıktığımız bu yolda onların bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak bizim için çok önemlidir. Onların vereceği bilgi ve birikim desteği, Teşkilat ile birlikte aynı çatı altında kenetlenme ve inanmışlıkla aşamayacağımız hiçbir engel yok. Biz kararlıyız ve başarılı olacağız” dedi.

erbeyin-ic

30 MART TÜRK MİLLETİ’NİN DE SINAVI
Eski Denizli Milletvekili Salih Erbeyin, MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2014 yerel seçimlerinde başarılar diledi. Erbeyin genel siyasete de değinerek hükümeti ağır bir şekilde eleştirdi.
Salih Erbeyin şöyle konuştu:
“Ben MHP’nin Ocak kökenli bir vekili olmaktan her zaman gurur duydum. Bizler kişisel hırslarını aşmış insanlarız. 30 Mart’ta çok önemli bir sınav vereceğiz. Bu sınav Türk İslam Ülkücülüğü’nün de önemli bir sınavı olacaktır. Öncelikle 2014 yerel seçimlerinde Sayın Ali İpek’e başarılar diliyorum. Çıktığı bu zorlu yolda başarılı olacak her daim bilgiye, yaşam tecrübesine sahip bir insan. Başarılı olacağından eminim. 12 yıldır yeni iktidar olmuş gibi feryat eden bir hükümet var karşımızda. Aynı ‘KRAL SOYTARI’ hikayesi gibi. İnşallah Türk milleti artık, ‘ALDATMA ve KANDIRMA PARTİSİ’nin halkı kandıramayacağını görecektir” dedi.

KAPLAN VE ÜNAL’DAN İPEK’E BAŞARI DİLEĞİ
Zafer Kaplan ziyaret sırasında, Teşkilata bu seçimlerde büyük görev düştüğünü, seçim dönemi boyunca birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini vurgulayarak, “Bu yerel seçimler diğerlerinden çok daha farklı ve çok daha fazla önem taşıyor. Parti teşkilatının bu bilinçle en büyüğünden en küçüğüne aynı bilinçle hareket edip, aynı çatı altında toplanması gerekiyor. Başarının yolu ekip olmaktan geçer. Ali İpek’in etrafında kenetlenip, özveriyle çalışıldığı takdirde başarıya ulaşılacaktır” dedi.

kaplan-ic

Feridun Ünal ise Büyükşehir’in önemine dikkat çekerek, “Bugün MHP Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek Bey, iş yerimize ziyarette bulundu. Kendisini bir çok arkadaşımızdan daha inançlı gördüm. Ali İpek tamamen Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kilitlenmiş durumda. Başarının birinci şartı inanmaktır. Kendisini tebrik ediyor ve çıktığı yolda başarılarının mutlak olmasını diliyorum. Camia olarak tam harekete geçtiğimiz gün bu iş biter. AKP, son kozlarını oynayacaktır ama rakibimiz AKP değil CHP olacaktır” dedi.

İLÇE ADAYLARI İLE BULUŞTU
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Marla Restoran’da partinin ilçe adayları ve ilçe temsilcileri ile bir araya geldi. İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin de katıldığı toplantıda partinin seçim stratejisi masaya yatırıldı. İl Başkanı Yeniçeri MHP’nin tüm ilçelerde iddialı olduğunu söylerken, “Tüm adaylarımız büyük bir birliktelik içinde. Oluşturduğumuz sinerji ile tüm bölgelerde iddialı olduğumuzu bir kez daha gösterdik” dedi.

Yorumlar

MHP   -  Bağlantı 22 Ocak 2014, 10:29

Birlik ve Beraberlik zamanıdır.Sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının ziyereti ve MHP nin önde gelen isimlerinin destek sözleri davanın büyüklüğüne ve ülkücü hareketin her an tek bilek,tek yürek olmaya hazır olduğunun göstergesidir. Saygılarımla…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu