REKLAMI GEÇ

O KAYMAKAM ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU

O KAYMAKAM ÜLKE GÜNDEMİNE OTURDU

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’nün 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye oy istemesi ulusal medyanın da gündemiydi. Başta Sözcü ve Oda TV olmak üzere birçok ulusal basın kuruluşu Denizlihaber.com’u kaynak göstererek, haberi yayınladı. Devletin Kaymakamı Görücü’nün iktidar partisine oy istemesine sosyal medyada da tepki yağdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 10:04

Türkiye Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’nün AK Parti’ye açık açık oy istemesini tartışıyor. Denizlihaber.com’un “Kaymakam AK Parti’ye oy istedi” başlıklı haberi, ulusal medyaya da gündem oldu. 

Sözcü ve ODA TV’nin de aralarında bulunduğu birçok basın kuruluşu, Denizlihaber.com’u kaynak göstererek, Kaymakam’ın skandal açıklamalarını milyonlarca okuyucuya ulaştırdı. Kaymakam’ın “7 Haziran’da büyük bir seçim var. Denizli güçlü olsun diyorsanız, güçlü olana da yardım etmek lazım” sözleri sosyal medyada da tepkiyle karşılandı.

Görücü’nün açıklamaları, facebook ve twitterda paylaşım rekorları kırdı. Yapılan binlerce yorumda devletin kaymakamının bir siyasi partiye oy istemesi ve tarafını açıkça ortaya koyması eleştirildi.

anons-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Haziran 2025 Perşembe 24 40Sıcak
27 Haziran 2025 Cuma 25 40Sıcak
28 Haziran 2025 Cumartesi 25 39Sıcak
29 Haziran 2025 Pazar 22 32Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
30 Haziran 2025 Pazartesi 18 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı