REKLAMI GEÇ

OSB Başkanı Uslu, Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin Denizli’deki gölgesi gibi

OSB Başkanı Uslu, Ekonomi Bakanı Zeybekci’nin Denizli’deki gölgesi gibi

20 yıldır oturduğu koltuğun gediklisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Uslu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Denizli’deki gölgesi gibi. Bakan Zeybekci’nin alakalı alakasız birçok etkinliğine katılmaya gayret ettiği objektiflere sık sık yansıyan görüntüleriyle gözlenen Başkan Uslu, son olarak bir tünelin inşaatını teftiş etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2015 Pazar, 13:50

Denizli Sanayi Odası’nın eski başkanı, Organize Sanayi Bölgesi’nin 20 yılı aşkın zamandır Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan, kent protokolünün gedikli iş adamlarından Abdulkadir Uslu, Bakan Zeybekci’nin Denizli’deki gölgesi gibi.

TÜNEL İNŞAATINI TEFTİŞ ETTİ
Zeybekci’nin iştirak ettiği alakalı alakasız neredeyse tüm etkinliklerde boy göstermeye çalıştığı sık sık objektiflere yansıyan görüntülerden anlaşılan Uslu, hızını alamayınca bir karayolu tünelinin çalışmalarını da teftiş etti.

PEMBE TİŞÖRTÜYLE DİKKAT ÇEKTİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin beraberindeki yerel yöneticiler, ilgili kamu görevlileri ve AK Partili yöneticilerle gerçekleştirdiği Denizli-Antalya Çevreyolu Honaz Tüneli yapımında gerçekleştirdiği incelemeye katılarak yine objektiflere poz veren Uslu, pembe tişörtü ile dikkat çekerken, Uslu’nun önemli inceleme sırasında baret takmadığı da dikkatlerden kaçmadı.

AK PARTİYE OY İSTEDİ İDDİASI
Seçim öncesi iş dünyası toplantılarında açık açık AK Parti’ye oy istediği iddialarıyla da gündeme gelen Uslu’nun, Bakan Zeybekci hayranlığı, son zamanlarda yine iş çevrelerinde en çok konuşulan iddialar arasında.

HAVLU KRALLIĞINDAN BAKAN YARDIMCILIĞINA
Farklı ve renkli kişiliği ile yalnızca Denizli’nin değil Türkiye’nin yakından tanıdığı iş adamları arasında yer alan, uzun yıllar ulusal platformlarda “Havlu Kralı” olarak anılan Uslu’nun son zamanlarda Ekonomi Bakanı Zeybekci ile geçirdiği mesai, bazı çevrelerce “Bakan Yardımcısı gibi çalışıyor” yorumlarına da neden oluyor.

denizli-bakan-zeybekci-honaz-tuneli-inceleme-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu