REKLAMI GEÇ

Ramazan Bayramınız kutlu olsun

Ramazan Bayramınız kutlu olsun

11 ayın sultanı Ramazan geride kaldı ve 3 günlük bayrama ulaştık. Seçim dönemi hareketliliği içinde geçen Ramazan ayı ile birlikte kentin protokolünde de değişiklikler oldu. Ramazan Bayramı dolayısıyla kent protokolünün kutlama mesajları şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2024 Çarşamba, 07:00

ÖMER FARUK COŞKUN
(DENİZLİ VALİSİ)
Rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’in ardından, barış, huzur ve kardeşlik adına yeni umutların filizlenmesini istediğimiz bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar; birlik ve beraberlik duyguları içerisinde sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların unutulup herkesin kucaklaştığı, milli kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan “sevinçte ve kederde bir arada olma” geleneğinin hayat bulduğu zamanlardır.
Bu bayramda da en büyük temennimiz, huzurumuzun, kardeşliğimizin ve mutluluğumuzun daim olması, Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızda bereketin eksik olmamasıdır.
İnanıyorum ki kalplerimize huzur taşıyan bu kutlu günlerin maneviyatı ve hep bir ağızdan ettiğimiz dualar; insanlığın kalbine rahmet, coğrafyamıza sükûnet, ülkemize bereket getirmeye vesile olacaktır.
Kıymetli Denizlili Hemşerilerim,
Bayramlar bir olmanın, paylaşmanın, dayanışmanın yaşandığı müstesna zamanlardır.
Bayram sevincimizi yaşlılarımızla, ihtiyaç sahipleriyle ve düşkünlerimizle paylaşmayı ihmal etmeyelim. Aynı şekilde, şehitlerimizin kıymetli ailelerini, kahraman gazilerimizi ve yetimlerimizi de unutmayalım.
Değerli Vatandaşlarımız;
Ramazan Bayramının huzur ve güven içerisinde idrak edilmesi için ilgili kurumlarımız tarafından gerekli tüm tedbirler alınmıştır.
Bayram boyunca ilimizin huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına görev alacak tüm personelimize teşekkür ediyorum.
Bayram nedeniyle şehir dışına çıkacak vatandaşlarımızdan da yolculukları esnasında trafik kurallarına uymalarını, uykusuz araç kullanmamalarını ve aşırı hızdan kaçınmalarını, mutlaka emniyet kemeri kullanımına özen göstermelerini istirham ediyorum. Lütfen bayram sevincimizin hüzne dönüşmesine izin vermeyelim.
Bu duygu ve düşüncelerle; Denizlili hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmak temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

NİLGÜN ÖK
(Ak Parti Denizli Milletvekili)
Bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın yeşerdiği günlerdir.

Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve bütün insanlığa mutluluk, huzur, barış ve esenlik getirmesini; özellikle Gazze’deki katliamın sona ermesini diliyorum.
Başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

BÜLENT NURİ ÇAVUŞOĞLU
(Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı)
Güzel günlerin çok daha yakın olduğu inancıyla, şehrimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi, kardeşlik, sağlık, huzur ve bereket içerisinde bir bayram temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

A.RIZA ERTEMÜR
(Pamukkale Belediye Başkanı)

Seçim süreci ile birleşen bir Ramazan ayını geride bıraktık. Vatandaşlarımız Ramazan’ın huzurunun yanında maalesef seçim stresini yaşadığı bir süreç geçirdi. Pamukkale’mizin güzel günlere kavuşturmak için yaptığımız çalışmalar 31 Mart’ta vatandaşlarımızın teveccühü ile vücut buldu. Pamukkale’mize bahar geldi. Pamukkale’miz derman belediyecilikle kavuştu. Ramazan Bayramı öncesi Pamukkale’miz mutlu güzel günlere büyük bir kapı açtı.

Bugün ise; Mübarek Ramazan ayımızın ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Ramazan ayımızın bereketi, hürmeti Pamukkale’mize sevgi iklimini kazandırdı. Bu iklimin sadece bayramlarda değil, yılın 365 günü Pamukkale’mize hakim olacağına inancım tamdır. Ramazan Bayramı’nın ülkemize barış ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının zirveye ulaştığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; En küçüğünden en büyüğüne öncelikle Pamukkalelilerin ardından tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum.

ŞENİZ DOĞAN
(Merkezefendi Belediye Başkanı)
Değerli hemşehrilerim, Bu Ramazan ayını da birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, Merkezefendimize yakışır bir şekilde geride bırakarak bayrama ulaştık. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm hemşehrilerimin sevdikleriyle bir arada olacağı, hoş muhabbetler edeceği ve güzel hatıralar biriktireceği bir bayram diliyor, Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini temenni ediyorum

M.ALİ ORPAK
(Buldan Belediye Başkanı)
Bayram günleri, milli ve manevi değerlerimizi bütün güzellikleriyle hissettiğimiz, kırgınlık ve küskünlüğü bir kenara bırakarak barıştığımız müstesna günlerdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek, ortak hedefimiz olmalıdır.

Saygıdeğer Buldan hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.

M.SALİH KONYA
(Sarayköy Belediye Başkanı)
Gönüllerimize huzur iklimi getiren mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakırken; Ramazan Bayramına ermiş olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramı hüznün neşeye dönüştüğü, dargınların barıştığı, yardımlaşma ruhumuzu en derinden yaşatan, rahmet ve şefkat dolu günleri hissettiren en özel günlerimizdendir. Muhabbet bağlarımızın arttığı Ramazan Bayramı’nda huzur ve mutluluk içinde, kazasız, belasız bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayramın bu manevi iklimiyle Sarayköy’ün her bir yanında hoşgörüyü, sevgiyi, yardımlaşma ve dayanışmayı hakim kılacak, birbiriyle kucaklaşacak, daha sıkı kenetlenecek, bir ve bütün olacak, ihtiyaç sahiplerimize el uzatacak, birlik sürecimizi başarıya ulaştıracak ve gelecek nesillerimize yaşanabilir, daha güzel bir Sarayköy’ü miras bırakacağız. Bu duygularla tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek bayramın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

UĞUR ERDOĞAN
(Denizli Ticaret Odası Başkanı)
Ramazan ayının son günlerini geride bırakırken kalplerimizde biriken duaların ve birbirimize olan sevginin, bu özel günlerde daha da güçlendiğini hissediyoruz ve bayrama ulaşmanın sevinciyle dolup taşıyoruz. Bayramlar, insanların bir araya gelerek sevgi, saygı ve hoşgörü içinde birlikte olmalarını sağlayan önemli fırsatlardır… Bu mübarek günlerde ailecek akraba ve komşularımızla bir araya gelmeli, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek toplumsal dayanışmamızı artırmalıyız. Böyle bir dayanışma, milletimizi daha güçlü kılıp geleceğe umutla bakmamızı sağlayacaktır. İçimizdeki huzurun, sevincin ve umudun, bu vesileyle tüm insanlığa yayılmasını dilerim. Bayramımızın, tüm İslam coğrafyasına da barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Allah’ın rahmeti ve bereketiyle doldurduğu bu günlerde, sevdiklerimizle bir arada olmanın, paylaşmanın ve birlikte mutlu anılar biriktirmenin tadını çıkaralım. Bayramda etrafımızdaki insanlara bir gülümsemeyle ya da bir selamla da olsa bir iyilik veya güzellik yaparak ya da onları telefonla da olsa arayarak, hâl hatır sorarak, sevgi ve hoşgörü dolu bir atmosfer oluşturalım. Rabbim, kalplerimizi birbirine yakınlaştırsın. Bu özel günleri sevdiklerimizle birlikte geçirerek, yaşamın güzelliklerini paylaşarak bayram sevincini daha da artırmamız dileğiyle, nice mutlu, huzurlu ve bereketli günler görmemizi dilerim. Sağlık, huzur ve mutluluk hepimizin olsun. Bayramımız, mübarek olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı