REKLAMI GEÇ

Ramazan eğlenceleri ilçelerde de yapılacak

Ramazan eğlenceleri ilçelerde de yapılacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçmiş yıllardaki olduğu gibi bu Ramazan ayında da her akşam bir etkinlik düzenleyecek. Kentteki etkinliklerin adresi yine Adalet ve İncilipınarparkları olurken, bu yıl ilk kez ilçelerde de Ramazan eğlenceleri düzenlenecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2014 Cuma, 13:21

Denizli Büyükşehir  Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Meclis Üyesi Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve İbrahim Özsoy ile birliktedüzenlediği basın toplantısında, Ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Denizli’ye dışardan gelenlerin kentte Ramazan ayıyla birlikte ortaya çıkan manevi atmosferi çok rahat hissettiğini belirten Zolan,“O atmosferin yitirilmemesi, insanlarımızın gönlünce manevi atmosferde nefes alabilmesi adına büyükşehir olarak etkinlikler hazırladık. Bir ay boyunca Denizli’mizin her tarafında etkinlikler olacak, bizde her mahallemize misafir olacağız” dedi.

Ulu Cami yanında kurulan çadırda her gün 5 bin kişiye iftar yemeği verileceğini ifade eden Başkan Zolan,“Ayrıca hergün bir mahallemizde de 3 bin kişilik yemek verilecek. Katıldığımız mahallelerde vatandaşlarımızın istek ve sorunlarını dinleyeceğiz. Her akşam farklı mahallelerde vatandaşlarımız ile birlikte teravih namazı kılacağız. Her gün 10 camide iftar sonrası ramazan şerbeti dağıtılacak” diye konuştu.

 İLÇELERDE DE ETKİNLİK VAR

Hergün farklı sanatçıların Denizlililerle buluşacağını kaydedenZolan, “ Adalet ve İncilipınarparklarındaetkinliklerdevam edecek. Denizli artık büyükşehir. Bu senede merkezde ne varsa,ilçelerde de oetkinlikler olacak. Bazı ilçelerimiz kendisi zaten etkinlikler yapıyor. Bizde ilçelerimizin etkinliklerine misafir olacağız” dedi.

Zolan, Ramazan ayı öncesinde tüm camilerde temizlik yapıldığını, Denizli’nin büyük camilerinde de Ramazan ayını simgeleyen ışıklandırma olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu