REKLAMI GEÇ

“Ramazan’ın ‘hayır’ı sevap, 12 Eylül’ün ‘hayır’ı demokratik hesap”

“Ramazan’ın ‘hayır’ı sevap, 12 Eylül’ün ‘hayır’ı demokratik hesap”

Merkeze bağlı belde ve köylerle kenar mahalleleri dolaşarak ‘hayır’ oyu konusunda vatandaşları bilgilendiren CHP’liler, ”Ramazan ayının ‘hayır’ı sevap, 12 Eylül’ün ‘hayır’ı demokratik bir hesap ” diye ilginç bir slogan kullanıyor.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2010 Çarşamba, 17:56

CHP Merkez ilçe Örgütü, referandum çalışmalarını hızlandırdı. CHP Merkez İlçe yöneticileri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları ile gönüllü partililerden oluşan çalışma grupları, gezilerinde bir yandan referandum konusunu işlerken, diğer yandan da vatandaşları 21 Ağustos Cumartesi günü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Özay Gönlüm Meydanı’nda, saat 17.00’de yapacağı mitinge davet ediyor. Grupların, bugüne kadar yaklaşık 20 bin kişiyle yüz yüze görüşme yaptığı belirtiliyor.

CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Bartal, yaklaşık 500 bin kişinin yaşadığı kent merkezini karış karış taradıklarını ifade ederek, “Amacımız referandum tarihine kadar gece gündüz çalışarak çalmadık kapı bırakmamak” dedi. 12 Eylül’ün, Türkiye’nin geleceği açısından tarihsel bir sınav olduğunu savunan Bartal, şunları söyledi:
“Ya yargıyı AKP’nin siyasi güdümüne sokacağız, ya da demokrasiye sahip çıkarak sivil dikta özlemlerini sandığa gömeceğiz. ‘Milletin projesi’ yalanıyla, kendi istedikleri değişiklikleri halka sunan AKP sandıktan ‘hayır’ çıkması halinde dağılma sürecine girecektir. Çünkü AKP’de siyaset yapanları bir arada tutan güç iktidar gücüdür. Bunu kaybedeceklerini anladıkları anda batan gemiden kaçar gibi partiden kaçmaya başlayacaklar. Bir zamanların haşmetli partisi ANAP hangi sonu yaşadıysa, AKP de bu aynı sonu yaşayacaktır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu