REKLAMI GEÇ

Telve Restoran Gündoğarken ile merhaba dedi

Telve Restoran Gündoğarken ile merhaba dedi

Denizli yeni bir eğlence mekanına kavuştu. İşadamı Zafer Gökçe’nin, Bayramyeri Pamukkale İşhanı’nın son katındaki Telve Restoranı, görkemli bir törenle hizmete girdi. Bedri Baykam’ın kurdeleyi kesmesiyle başlayan açılış etkinliğinde, dans gösterilerini Grup Gündoğarken’in unutulmaz konseri takip etti. Telve, Denizli’de ağırlayacağı dev sanatçılarla, canlı müziğin kentteki yeni adresi olma hedefinde

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2014 Cumartesi, 12:53

Denizli, canlı performansla kentin farkındalık yaratan adresi olma iddiasındaki yeni bir eğlence mekanına kavuştu.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Zafer Gökçe’nin yaptığı Gökçe Şirketleri, Bayramyeri Pamukkale İşhanı’nın üst katında faaliyet gösterecek Telve Restoran ile eğlence ve yemek sektörüne el attı.

Telve, düzenlenen görkemli bir açılış etkinliğiyle kapılarını Denizlilere açtı. İş ve siyaset dünyasından tanıdık isimlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış etkinlikleri, ünlü sanatçı Bedri Baykam’ın kurdeleyi kesmesiyle başladı.

Kokteylin ardından davetliler, düzenlenen birbirinden güzel dans gösterileriyle karşılanırken, unutulmaz şarkılarıyla milyonların yüreğinde taht kurmuş Grup Gündoğarken yaptı.

Grup Gündoğarken’in hep bir ağızdan söylenen şarkılarıyla gecenin ilerleyen saatlerinde noktalanan açılış törenine gösterilen yoğun ilgiden memnun kalan Telve Restoran’ın sahibi Zafer Gökçe, “Denizlilere bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten arzu ettiğimiz bir katılımla bizim için çok anlamlı bir açılışa imza attık. Amacımız Denizli’de önemli sanatçıları ağırlayan en ayrıcalıklı mekanlardan biri olmak” diye konuştu.

İÇ

Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği menüleriyle de, kentin en önemli ticari merkezlerinden biri olan Bayramyeri bölgesinde gün içinde tercih edilen bir restoran olarak hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Gökçe,”Nasıl açılışta Gündoğarken gibi farklı ve özlenilen bir müzik ziyafeti verdiysek, sabah kahvaltı ve öğle yemeği menülerimizle de bölgedeki ticaret erbabı için bağımlılık yaratan bir ziyafet noktası olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 12 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 16 28Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 14 27Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Sağanak Yağışlı