REKLAMI GEÇ

VALİ ERKMEN’DEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

VALİ ERKMEN’DEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Vali Yavuz Erkmen, 2010 yılının son gününde, Yetiştirme Yurdu, Çocuk Yuvası ve Huzurevi’ni ziyaret ederek buruda kalanların yeni yıllarını kutladı.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2010 Cuma, 18:52

Vali Erkmen’e, yeni yıl ziyaretlerinde Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Vali Yardımcısı Abdullah Acar, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın eşlik etti.

Vali Erkmen ve beraberindeki protokol üyeleri ilk olarak Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleri ve Çocuk Yuvası’nda kalanların yeni yıllarını kutlayan Vali Erkmen, onlarla bir süre sohbet etti.

Ziyarette konuşan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, SHÇEK olarak mutlu ve huzurlu bir yıl geçirdiklerini ifade ederek, 2011 yılının 2010 yılından daha mutlu geçmesi temennisinde bulundu.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de yaşlıların ve çocukların yeni yıllarını kutlayarak, “2010 yılı, acısıyla tatlısıyla geride kaldı. 2011 yılı herkesin dualarının kabul olduğu, bütün isteklerin yerine geldiği bir yıl olsun. Hepinizin yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, önemli olanın sağlık ve mutluluk içerisinde insanların yaşamlarını sürdürmesi olduğunu ifade ederek, “Sizlerin sevdiklerinizle huzur içerisinde olmasını arzu ediyoruz. Çocuklarımızın yeni yıllarda çok iyi geleceklere kavuşmalarını temenni ediyoruz. Sizlerin rahat etmesi, çocuklarımızın iyi yetişmesi hepimizin amacı. Sizlerin mutlu olması bizleri de mutlu ediyor. Bizler sizlere hizmet için varız. Hepinizin yeni yılını kutlarken, yeni yılın hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” diye konuştu.

ÇOCUKLARA YENİ YIL MÜJDESİ
Vali Erkmen ve beraberindeki heyet, daha sonra Yetiştirme Yurdu’nu da ziyaret ederek burada kalmakta olan gençlerin yeni yıllarını kutladı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Erkmen, çocukların sorunlarını dinledi. Çocukların ilgi alanları ve çalışmaları konusunda da bilgi aldı. Lisanslı 35 futbol, 14 de judo sporcusu olduğu bilgisini alan Vali Erkmen, çocuklara yeni bir spor salonu müjdesi de verdi. Halen var olan spor salonunun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını, bununla birlikte altyapısını Denizli Belediyesi’nin yapacağı ve üst yapısını da Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı bir sentetik çim saha yapılacağını ifade eden Vali Erkmen, “Sizlerden tek bir beklentimiz var o da sizin çalışıp başarılı olmanız. Birbirinize karşı sevgi ve saygıyla bir aile gibi sahip çıkmanız, ülkemiz adına bizleri sevindirecektir” diye konuştu.

“DENİZLİ ÜLKEMİZİN EN HUZURLU KENTLERİNDEN BİRİSİ”
Huzurevi ve Yetiştirme Yurdu ziyaretlerinin ardından Kınıklı Polis Merkezi’ni de ziyaret eden Vali Erkmen, merkezde görevli polislerin yeni yıllarını kutladı. Denizli’nin ülkemizin en huzurlu kentlerinden birisi olduğunu belirten Vali Erkmen, “Polislik zor bir görev. Fedakarlık gerektiren bir meslek. Vatandaşlarımız nezdinde de bu fedakarlıklar her zaman karşılık buluyor. Halkımız sevgisini saygısını gösteriyor. Vatandaşlarımızın desteği ve polislerimizin çalışmaları ile 2011 yılının daha da huzurlu bir yıl olmasını diliyoruz” dedi.

2010 yılının, polis merkezleri yılı olduğunu ve polis merkezlerinin, insanı sevgi ile karşılayan yerler olması için fiziki şartlar itibariyle ve görev anlamında insanların daha iyi hizmet alabilecekleri şekilde dizayn edildiğini belirten Vali Erkmen, “Denizli bu konuda en başarılı iller arasında. Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Polis merkezleri kimsenin korktuğu çekindiği yerler olmamalıdır. Buralar yalnız suçluların korku duyacağı yerlerdir. Normal vatandaşlar için buralar diğer devlet birimlerinden farksızdır, onların evidir ve onların güvencesidir. Bütün vatandaşlarımız bunu bu şekilde değerlendirmelidir” diye konuştu.

Vali Erkmen, ziyaretin sonunda Polis Merkezi’nin denetleme defterini imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Haziran 2024 Pazar 21 36Parçalı Bulutlu
3 Haziran 2024 Pazartesi 22 37Sıcak
4 Haziran 2024 Salı 24 38Sıcak
5 Haziran 2024 Çarşamba 24 39Sıcak
6 Haziran 2024 Perşembe 23 36Sıcak