REKLAMI GEÇ

Adli ve idari soruşturma başlattı

Adli ve idari soruşturma başlattı

Denizli Valiliği akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile Denizlihaber.com’un Denizli Huzurevi’nde yaşandığı iddia edilen tüyler ürperten ve vicdanları yaralayan olayların adli ve idari açıdan soruşturma altına alındığını duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2019 Çarşamba, 20:26

Denizlihaber.com bugün çalışanların ve sakinlerinin iddialarına dayanarak bir süredir Denizli Huzurevi’nde yaşandığı öne sürülen vicdanları yaralayan, hatta tüyler ürperten olayları manşetine taşımıştı.

Denizli Valiliği ve Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı o iddialara duyarsız kalmadı. Binlerce kişinin okuduğu ve kentin gündemine bomba gibi düşen haber sonrası harekete geçen Valilik, ortaya atılan iddialar hakkında adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Denizlihaber.com haber sitesinde yer alan skandal iddialar başlıklı habere vurgu yapılan yazılı açıklamada, “Söz konusu haberde yer alan iddialar ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır” denildi.

İŞTE O AÇIKLAMA;

“BASIN AÇIKLAMASI

11.12.2019 tarihinde denizlihaber.com İnternet haber sitesinde yer alan Denizli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü ile ilgili ‘Huzurevine yönelik skandal iddialar’ başlıklı haberde;

Bir yaşlının oda arkadaşının gözü önünde, personel tarafından kemikleri kırılıncaya kadar dövüldüğü, evci çıkan başka bir yaşlının saçlarının tamamen bit kapladığının ailesinin fark ettiği, ara öğünde son kullanma tarihi geçmiş meyve suyu dağıtıldığı, bir jiletle onlarca yaşlının traş edildiği, banyo süresinin en fazla 5 dakika olduğu, bu korkunç ve tüyleri diken diken eden olaylara isyan eden personele tutanak üzerine tutanak yağdırıldığı şeklinde iddialar konu edilmiştir.

Söz konusu haberde yer alan iddialar ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Yorumlar

Semra Yörüko   -  Bağlantı 12 Aralık 2019, 23:13

Lütfen acil denetim yapılsın.annem orası için ölümhane diyor.yaslilarin çok kötü durumda olduğunu bizzat görmüş.annemn teyzesi şu anda cok ürkek korkak.hwryeri mor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu