REKLAMI GEÇ

Zolan, Babadağ ve Sarayköy’de 

Zolan, Babadağ ve Sarayköy’de 

İlçe gezilerini Babadağ ve Sarayköy’de devam eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir sonrası başlatılan yeniden yapılanma çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2014 Cuma, 13:32

Başkan Zolan, ilk ziyaretini Babadağ’a yaptı. Genel Sekreter Mustafa Ünal, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve birim müdürleri ile birlikte Babadağ Belediyesi’ne giden Zolan, burada mahalle muhtarları ve meclis üyeleriyle bir toplantı yaptı. .

“GÜNDOĞDU MAHALLESİ TEMİZLENECEK”
Muhtarların isteklerini dinleyen Zolan,Babadağ’da yapmayı düşündükleri projeler ve büyükşehir’in ilçe yapılanması hakkında bilgi verdi. Zolan, “Babadağ için büyük hayallerimiz var. Bu hayalleri ise birlikte gerçekleştireceğiz. Babadağ’da önceliklerimizden biri Gündoğdu Mahallesi’nde, heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılan ve artık kullanılmayan 408 binayı yıkıp, bölgenin temizliğini gerçekleştireceğiz. Ayrıca Babadağ’a bir kapalı pazaryeri yaparak sağlıklı bir alışveriş imkanı sunmayı planlıyoruz. Bir meydan projesi üzerinde çalışacağız. Babadağ Meydanı’nı yaşlılar ve engellilerin rahatça kullanabileceği bir hale getireceğiz. Çok amaçlı bir kültür merkezini Babadağ’a kazandırmak istiyoruz. Ayrıca açık bir yüzme havuzu ile bir spor kompleksi yaparak Babadağ’ın sosyal yaşantısını farklılaştıracağız” dedi.

“SARAYKÖY YENİ BİR GARAJA KAVUŞACAK”
Daha sonra Sarayköy’e geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. Sarayköy’de değişimin ilçe giriş çıkışlarında yapılacak düzenleme ile başlayacağını anlatan Zolan, Sarayköy’ün kaybolan yıllarını geri kazanmamız lazım. 5 yıl içinde Sarayköy baştan aşağı yenilenecek. Eski evlerin restorasyonu gerçekleştirilecek. Buraya yepyeni bir itfaiye binası kazandıracağız. En önemlisi de ilçe garajı projemiz var kiSarayköy’e yakışmayan mevcut garajın yerine yenisini yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 26Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 29Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 16 31Parçalı Bulutlu