REKLAMI GEÇ

Zolan projelerini sanal ortama taşıdı

Zolan projelerini sanal ortama taşıdı

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan Denizli’de gerçekleştirecekleri dev projeleri basın toplantısı ile tanıtmıştı. Zolan projelerinin ayrıntılarını tüm Denizli halkı görmesi ve bilgi sahibi olması için 222devproje.com internet portalını kurarak paylaştı. Denizli’de 2014-2019 Döneminde Denizli’de gerçekleşecek olan projeler ayrıntıları ile www.222devproje.com adresinde görülebilecek. Projelerin ayrıntıları ve görsellerini halk inceleyebilecek.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 13:43

“Güler yüzle hizmet” ve “Denizli Hazır, Hedef 20’de 20” sloganıyla projelerini anlatan Başkan Zolan, aynı hizmet anlayışıyla tüm Denizli’nin hizmet almasını sağlayacaklarını belirterek, “Bugüne kadar Denizli’ye, 10 yıl boyunca sadece ve sadece hizmet ettik. Yapılamaz denileni yaptık. Vatandaşımız bugünkü hizmetlere bakıp geleceği hayal edecek. İnşallah Denizli’nin yarını bugünden daha iyi olacak” dedi. Denizli’nin bir dünya kenti olacağını vurgulayan Başkan Zolan, “İnsanlara güler yüzle hizmet edilecek. Denizli’iy insanlarımızın, ‘Ben Denizliliyim. Denizli’de yaşıyorum’ diye onur duyacağı bir şehir haline getireceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu. 

“Hizmet ve belediyecilik bizim işimiz” diyen Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Belediyecilik ve hizmet denildiği zaman ilk akla gelen parti AK Parti. Biz nutuklarla değil, icraatlarla hizmetlerimizi artırarak yola devam edeceğiz” dedi. 2009 seçimlerinde Denizli’de 77 dev projeyle yola çıktıklarını hatırlatan Zolan, “Şimdi yeni bir sayı veriyoruz. Ama biliniz ki bu sayı bizim için en alt nokta. Bunlar birer örnek. İhtiyaç ve talep noktasında birçok çeşitlenmeleri olacak” diye konuştu.

ic-1

“DENİZLİ’YE 40 BİN KİŞİLİK YENİ STAD”
Daha sonra seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeleri açıklamaya başlayan Zolan şu projelerini açıkladı: “Binlerce canlı türünün bulunacağı Şehir akvaryumu, şehrin tarihi kültürel ve doğal zenginliklerini maketlerle anlatılacak olan Minia Denizli Projesi, Ege’nin en büyük eğlence parkı ve yarış pistlerinin olacağı Eğlence Dünyası, Bozdağ Kayak Merkezi, 40 bin kişilik şehir stadyumu, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Anafartalar, Fatih, Cumhuriyet, Pınarkent, Sevindik bölgelerine hitap edecek Semt Hastanesi, Yerel Ürünler Satış Merkezi, Bilim Merkezi, Türkiye’nin en büyük Arkeoloji Müzesi, Delikliçınar Meydanı yer altı otoparkı, Denizli-İzmir yolu üzerinde Oto Galericiler Sitesi, araba yarışı ve motokros pisti, Gençlik Merkezi, Amatör Sporlar Kompleksi, Türkiye’nin ilk sivil toplum merkezi, bölgenin en büyük kamyon ve tır garajı, Planeteryum, İlbade Mezarlığı’na Türkiye’nin en büyük açık hava Türk Tarihi Müzesi, sulama sıkıntısı yaşayan ovaların cazibeli suya kavuşması, Elektronik Kent Kütüphanesi, Canlı Ağaç Müzesi, Kaleiçi Çarşısı’nın tarihi dokusunun canlandırılması, Gökpınar Barajı Çevre Düzenlemesi, Aktepe Sosyal Tesisleri, Sosyal Yaşam Merkezi, kent merkezi ve ilçelerimizde meydan düzenlemeleri, İlbade-Kumtepe Sosyal Tesisleri.”

anons

HER MAHALLEYE DOĞAL GAZ
Her mahalleye doğal gaz geleceğini, 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım sağlanacağını belirten Zolan, Kent Müzesi, 4. Sanayi Sitesi, Oto Galericiler Sitesi, tarihi Denizli evlerinin restorasyonu, Denizli’nin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak yeni mezarlığın da projeleri arasında yer aldığını söyledi. Bölgede antik kent kazılarına tam destek verileceğini kaydeden Zolan, “Güvenlik sıkıntısı yaşanan bölgelerde MOBESE Sistemi, üçgen katlı köprülü kavşağı, zeybek köprülü kavşağı, gümüşler köprülü kavşağı, 2. Çevre Yolu, 2. Çevre Yolu üzerine Denizli’nin ilk tünel geçişi, 2 ve 3. Sanayi arasındaki bölgenin en uzun üst bağlantı yolu, Gökpınar yaya üst geçidi, Gümüşler yaya üst geçidi, Şemikler, Yeşilyurt, Şahin Tepesi Gökpınar Orman vadisi düzenlemeleri, şahin tepesine seyir kulesi, Karataş Kent Parkı, Güney Şelalesi çevre düzenlemesi, Çardak-Acıgöl çevre düzenlemesi ve Flamingo Parkı, Honaz Dağı Milli Parkı ve Erikli Yaylası Doğa Sporları Alanı, Acıpayam Keloğlan Mağarası ve Olukbaşı Kanyonu düzenlemesi, Babadağ’daki Yeniköy ve Taşdelen Yaylalarının doğa turizmine açılması da projeler arasındadır” şeklinde konuştu.

ic-2

DİĞER PROJELER
Baklan Beşparmak Dağı Tabiat Parkı, Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi, Kale Tabea Antik Kenti’nin ayağa kaldırılması ve turizme açılması, Sarayköy’deki Pamukkale Üniversitesi’nin ikinci kampüsünün eğitime başlaması, Serinhisar’da Pamukkale Üniversitesi’nin meslek yüksekokulunun açılması, Tavas’ta Yenide barajından alınan su ile ovaların sulanması, çocuklar için 44 adet bilgi evi kurs merkezi, gençlere yönelik iş geliştirme merkezleri, Sevgi Eli’nin ilçelerin tamamında hizmet vermesinin de sağlanacağını ifade eden Zolan, şunları söyledi:
“Ev hanımları için meslek edindirme kursları, kendi işini kurmak isteyen bayanlara yönelik mikro kredi desteği, tüm ilçelerde emekli ve yaşlı vatandaşlar için sosyal tesisler, tüm ilçelere gençlik merkezleri, emekli ve yaşlı vatandaşlar için hobi bahçeleri, kadın aile danışma merkezleri, engelli vatandaşlara yönelik sosyal tesisler, lise öğrencilerine yönelik bursun iki katına çıkarılması, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konut projesi, engelli vatandaşlar için korumalı iş merkezleri, cenaze hizmetlerinin tüm ilçelerde de ücretsiz olması, kent arşivinin genişletilmesi, Babadağ, Güney ve Buldan’daki tarihi evlerin restorasyonu, 30 dönüm arazi üzerine Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları tedavi ve barınma kompleksi, kent merkezi ve ilçelerde; sokak hayvanları aşılama ve kısırlaştırma birinin mobil hele getirilmesi, 20 adet katlı otopark yapılması, 222 adet halı saha, 5 adet sentetik buz pisti, 111 adet basketbol ve voleybol sahası, 20 sentetik çim saha, tüm amatör spor kulüplerine malzeme desteği, 40 adet pilates ve halk dansı salonu, 15 adet kapalı spor salonu, 10 adet kapalı yüzme havuzu, 5 adet açık yüzme havuzu, koşu ve bisiklet yolları yapılması, her yaş için ücretsiz spor kurslarının düzenlenmesi projelerim arasındadır.”
Tüm bu projeler ve ayrıntıları www.222devproje.com da bulabilirsiniz

Yorumlar

Cihan   -  Bağlantı 9 Mart 2014, 09:06

Şuan ki yerinde bu çevre yapısıyla 40.000 kişilik stad zor yapılır.Bence Üçgen Çarşısı tarafı komple yıkılıp stad ve kapalı spor salonu yapılabilir.Çevresinde de katlı otoparklarla gelenlar rahat eder.

Uzaklar   -  Bağlantı 7 Mart 2014, 17:12

Sayın başakanımız güzel projeler için tşk ederim ama çık önemli birşey var bundan önceki secim döneminde bir sözü vardı deniZliye raylı sistem gelecek demişti denizli miz bir büyük şehir olarak raylı sistemi hak edmiyormu şimdi vaadlerinde baktım hiç eaylı sistemden söz edilmemiş bu yazıya dikkat alınırsa sevinirim saygılarımla

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 15 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı